2777
2789
ای بابا نشد که  حالا انتخاباشونو دوس داشتی؟ حلقه اینارو خودشون خریدن؟ چجوری تنت شد لبا ...

نه حسرتش به دلم موند

ما برای عروس لباس مجلسی میبریم

کیف و کفش

شلوار

مانتو

ولی نیاوردن برای من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خرید بله برونم خودت رفتی؟ اره انگار به منکه رسیده همه چیو میخوان خودشون بخرم

اره برا همه مراسما خودم رفتم البته من با شوهرم دوست بودم همون اول حرفمو بهش زدم گفتم من سلیقه ام مزخرف ترین سلیقه هم باشه باز مال خودمو قبول دارم کسی بره چیزی بگیره نمیپوشم   

اره برا همه مراسما خودم رفتم البته من با شوهرم دوست بودم همون اول حرفمو بهش زدم گفتم من سلیقه ام مزخ ...

منم همینو روز اول گفتم 

ولی میگه اینا هدیس 

تو نباید باشی

خانوادم خواستن میخرن

نخواستن نمیخرن

در صورتیکه من گفته بودم من باید باشم

منم اگر چیزی سلیقم نباشه نمیپوشم

وااا  عروسو میبرن که خودش انتخاب کنه  بقیه چه بدونن سایز ورنگ و طرح موردعلاقه طرف چیه

میگن هدیس 

هدیه رو که انتخاب نمیکنن

من مستقیم به خودشون نگفتم

نامزدم میگه خریدا با خانواده داماده

هدیس

نباید تو انتخاب کنی ک

نه حسرتش به دلم موند ما برای عروس لباس مجلسی میبریم کیف و کفش شلوار مانتو ولی نیاوردن برای من

حداقل باید کفش و لباس مجلسی میخریدن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
میگن هدیس  هدیه رو که انتخاب نمیکنن من مستقیم به خودشون نگفتم نامزدم میگه خریدا با خانواده د ...

پس شمام هر چی برا دوماد خریدی خودشو نبر و بگو هدیه س ازعمدم چیزایی بخر که نتونه استفاده کنه تا بفهمه چه حالی میشه ادم

منم همینو روز اول گفتم  ولی میگه اینا هدیس  تو نباید باشی خانوادم خواستن میخرن نخواستن ...

خب اخه برا من شوهرم خودش میخرید و هزینشو میداد ، خونواده اش یک ریالم برام خرج نکردن ، عید قربان هم خواهرش خواسته بود منو بچزونه رفته بود یه جفت گوشواره سبک خریده بود اورد گفت عیدیته دیگه گردنبند همینو بخر سرویست بشه! چندماه دستم بود یبارم استفاده نکردم اخرش شوهرم گفت ببریم عپض کنیم هر چی دوس داری بخر ، ذیگه یاد گرفتن دخالت نکنن

خب اخه برا من شوهرم خودش میخرید و هزینشو میداد ، خونواده اش یک ریالم برام خرج نکردن ، عید قربان هم خ ...

من بهش گفتم مثلا میخوان هدیه طلا بدن باشه

فرداش بریم عوص کنیم

برگشته میگه با هزار شوق برات میخرن میخوای خانوادمو بزارم زیر پا

پس شوق و ذوق من چی؟

نامزدیم گند خورد توش

خواستگاریم واسه گل گفت من خودم انتخاب میکنم

مگه من عروس دهه ۶۰ بودم اینکارو میکنن