2777
2789
عنوان

کنکور ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 75 پست
من فقط دروس مشترک رو ترمیم زدم و حسابان و .. امتحان ندادم نمره صفر لحاظ شد ولی با وجود اینا تراز خوب ...

من اخه معدلم زیاد خوب نیست شما چند بودین؟ که نمره صفر باز لحاظ شد براتون اما ترازتون خوب بود ، خب من میتونم با همین معدلم ترمیم انجام ندم و با دیپلم تجربی کنکور ریاضی بدم ؟ من برا رشته معماری میخوام کنکور بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اخه معدلم زیاد خوب نیست شما چند بودین؟ که نمره صفر باز لحاظ شد براتون اما ترازتون خوب بود ، خب من ...

چ جالب منم برا معماری می‌خوام کنکور بدم من معدلم ۱۸ خورده ای شد فک کنم ترازم هم هفت هزار

من اخه معدلم زیاد خوب نیست شما چند بودین؟ که نمره صفر باز لحاظ شد براتون اما ترازتون خوب بود ، خب من ...

ببین از من میشنوی ترمیمو شرکت کن حتما شرایطشو تو نت سرچ کن شرکت کنی چیزیو از دست نمیدی اگ نمره بالاتر اوردی ک چ بهتر نمرت پایین تر بشه قبلیو میزارن برات در هر صورت باخت نداره

چ جالب منم برا معماری می‌خوام کنکور بدم من معدلم ۱۸ خورده ای شد فک کنم ترازم هم هفت هزار

کاش باهم بخونیم 🥲من معدلم کم هست واقعا یجور باشه خودمو به ۱۸ برسونم خیلی خوب میشه

ثبت نام ترمیم معدل کی هست ؟ چجوری بخونم که بتونم معدلمو بالا ببرم کمک درسی و اینها منظورم هست 

هنوز اعلام نکردن

با سایت الا ببینید یا کتاب فرمول بیست و منو درسام خوبه

ببین از من میشنوی ترمیمو شرکت کن حتما شرایطشو تو نت سرچ کن شرکت کنی چیزیو از دست نمیدی اگ نمره بالات ...

اره حالا که متوجه شدم خرداد هست حتما شرکت میکنم ، فقط نمیدونم به چه صورت بخونم که معدلم خوب شه