سلام من میخوام بعد چندسال کنکور ریاضی شرکت کنم ولی دیپلم نظام جدید تجربی دارم میشه از تجربیاتتون بگید ؟ من باید چه درسایی رو بخونم ؟ امسال شرایط کنکور چطور شده ؟برای ترمیم معدل باید چیکار کنم ؟ کی هست ترمیم معدل ثبت نامش ؟
من فقط دروس مشترک رو ترمیم زدم و حسابان و .. امتحان ندادم نمره صفر لحاظ شد ولی با وجود اینا تراز خوب ...
من اخه معدلم زیاد خوب نیست شما چند بودین؟ که نمره صفر باز لحاظ شد براتون اما ترازتون خوب بود ، خب من میتونم با همین معدلم ترمیم انجام ندم و با دیپلم تجربی کنکور ریاضی بدم ؟ من برا رشته معماری میخوام کنکور بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اخه معدلم زیاد خوب نیست شما چند بودین؟ که نمره صفر باز لحاظ شد براتون اما ترازتون خوب بود ، خب من ...
ببین از من میشنوی ترمیمو شرکت کن حتما شرایطشو تو نت سرچ کن شرکت کنی چیزیو از دست نمیدی اگ نمره بالاتر اوردی ک چ بهتر نمرت پایین تر بشه قبلیو میزارن برات در هر صورت باخت نداره