2777
2789
عنوان

مرگ ناگهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه یهویی بدون هیچ  سابقه ایی

به نظر شما یهویی است

ولی از نظر علمی بسیار منطقی است

مثلا امواج موبایل یا الودگی هوا یا ناراحتی فکری و هزاران دلیل دیگر

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
عزیزم مرگ که فقط با مریضی و این چیزا نمیاد😐خدا خاسته دیگه..ولی اگه مرگش مشکوکه باید پیگیری کنید شای ...

نه مشکوک نیست قلبش گرفته ولی اینکه یهویی بوده برای همه تعجب آور هست که با اون همیشه خوشی سنی هم نداشت ۴۴سالش بود یهو فوت شده 

دروغ چرا این شوهرش خیلی اهل حروم خوری و زورگویی هست و اه و نفرین کم دنبالشون نیست ولی تیلیاردر هستن ...

مرگش ربطی به حروم خوری نداره کلی حروم خور هستن که عمر طولانی میکنن ...عضلات قلبش از کار افتاده همین ...ایست قلبی ربطی به فقر و ثروت و شادی و غم نداره ...

دروغ چرا این شوهرش خیلی اهل حروم خوری و زورگویی هست و اه و نفرین کم دنبالشون نیست ولی تیلیاردر هستن ...

بهشت و جهنم و بخشش دست خدا است و بندگان نباید دخالت کنند

ما وظیفه داریم بگوییم خدا رحمتش کند تا بعدا برایمان بگویند

به زندگیتان برسید

خدا همه رفتگان را بیامرزد

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
بچه داره بیچاره بچه هاش

اگر به خدا ایمان دارید

بدانید که خدای انها هم هست و فراموششان نمیکند