2777
2789
عنوان

شام امشب😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکماهی میشه شام نمیخوریم رفتیم رژیم

منم یکماهی نمیخوردم مریض شدم خیلی لاغر شدم الان باز میخورم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
ی بار امتحان کن ب شدت خوشمزه اس و نیرو زا

حتما امتحان میکنم

خیلی ریز نمیکنید درسته؟

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
حتما امتحان میکنم خیلی ریز نمیکنید درسته؟

ن نیم کوب هست سلیقه ای هس اگ دوس داری گردوش زیر دندون حس بشه نیم کوب باشه بهتره

میشه جزییات شامتو بگی درست کنم ماهم خیلی ضعیف شدیم

ارده و شیره انگور با گردو یکهفته صبحونع یا شام بخور واقعا عالیه توی طول روز هم شیره انگور رو شریت کن بخور

نوش جانت استارترجان،‌من همیشه درست میکنم با چای میخوریم

یه پیشنهاد بدم‌ اینبار گردو رو چرخ کن و به ارده و شیره اضافه کن و یکم کنجد اضافه کن و خوب هم بزن یه دست بشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نوش جانت استارترجان،‌من همیشه درست میکنم با چای میخوریم یه پیشنهاد بدم‌ اینبار گردو رو چرخ کن و به ...

امتحان میکنم برای صبحونه فردا تاحالا کنجد نریختم

امتحان میکنم برای صبحونه فردا تاحالا کنجد نریختم

خیلی خوب میشه اون دونه های کنجد لعنتی 😋😋نگم برات

من ابتکاراتم زیاده گاهی وقتا خلال بادومم میریزم و تبدیلش میکنم ب بمب 😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫