2777
2789
عنوان

دلم یا عقلم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 46 بازدید | 36 پست
بنظرت انتخاب درستیه😕

باید رفت و آمد کنی خب. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

ببین اگ اون احساس رو عقل هم از زوایایی تاییدکنه من میگم دل اما وقتی ازار دهندگی زیاد داره قبل ازدواج  مسلما بهتر دراون مورد  شتاب زده عمل نشه بنظرمن اینک طرف هی ب زنا نگاه کنه و از ادم مدام ایراد بگیره چیزی نیس ک بشه ازش گذشت 

خاستگاردومت اینطور ک میگی موقعیت وشغل خویی داره و خودشم بد بنظرنمیاد بنظرم الکی حداقل ردش نکن 

باش صحبت کن بیشتراخلاق و طرز فکرش بشناس واز مشاور کمک  بگیر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین اگ اون احساس رو عقل هم از زوایایی تاییدکنه من میگم دل اما وقتی ازار دهندگی زیاد داره قبل ازدواج ...

قبل از کات کردنم باهاش با مشاور حرف زدم

گفت بشدت از این آدم فاصله بگیر هنوز ب بلوغ عقلی نرسیده وقت دختر بازیشه

خیلی گیجم استخاره گرفتم دوتاش بد اومد😂

گلم استخاره مال وقتی  هست ک شما فکر کردی مشورت کردی ولی هنوز دو دلی وقتی شما با دومی اصلاصحبت نکردی و فکرنکردی درموردش درست استخاره چ معنی داره؟ استخاره شرایطش باید رعای شه گلم اول توکل ب خدا کن بعد صحبا وفکر و  کمک از مشاور بعد اگ دودل بودی باز بعداستخاره کن نک اول استخاره

بنظرت اگر این دومی نشد برگردم باهاش؟ 😕اخلاقش تغییر میکنه؟

اخلاقش که 100در 1000تغییر نمیکنخ بنطرم بدترین نکته واسه دخترا همین نگاه به دخترای دیگست این کم کم به خیانتم تبدیل میشه بنظرم این شاید فراموش نکنی کامل عشقت و ولی باز میره اون گوشه ته ذهنت ولی زندگی باهاش باعث تنفرت نسبت به اون میشه در نهایت زجر کشیدن خودت

چندسالته؟ 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

به حرف دلت گوش کن چون اگه گوش نکنی مطمعناً بعداً پشیمون میشی و همیشه حسرتِ داشتنِ عشقت رو میخوری و داغون میشی.البته اگرم به نظرت میتونی تا چند ماه یا چند سال دیگه فراموشش کنی به طور کامل پس به حرف عقلت گوش کن تا خوشبخت بشی.

۲۱سالمه

خب حالا سنیم نداری وقت واسه انتخاب زیاده فعلا برو با تین پسر دومی ببین اخلاقش چجوره

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

با اخلاق بد و اینکه به زنا نگاه میکنه رو اصلا نمیشه نادیده گرفت تو همین نی نی سایت کسایی که شوهرشون خیانت کردن کسایی بودن که قبلا به زنای دیگه نگاه میکردم آدمای چشم پاکی نبودن یا سطح مالیشون تفاوت زیادی داشته 

دومی یه مدت باهاش رفت آمد داشته باش اخلاقش کامل دستت بیاد اینطوری دو روزه جواب مثبت نده شاید اینم خوب نباشه ،اولی بنظرم اصلا بهش فکر نکن

😍😍💕

با اخلاق بد و اینکه به زنا نگاه میکنه رو اصلا نمیشه نادیده گرفت تو همین نی نی سایت کسایی که شوهرشون ...

دعا کنید بتونم فراموشش کنم😔

پریشب اومده بود جلو در خونمون به کوچمون نگاه میکرد

دوباره زیاد رفتم تو فکرش