2777
2789
عنوان

روتین پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 43 بازدید | 46 پست
ی شوینده هم بخری تمومه  تونر و ... هم نیاز نیس وقتی پوستت مشکلی نداره

تونر واسه چیه من ارایش میکنم اکثرا

بنظرت چیا بخرم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی پس شما چیکار میکنین.؟ 

ببین من ابرسان گرفتم 

ویتامین سی گرفتم 

شوینده گرفتم 

تونر گرفتم 

بخدا بیا همه رو ور دار ببر

یه تومن هزینه اشغال کردم 

گول محصولات ترند و بلاگرا رو نخور 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
یعنی چی پوست مشکل نداره مثلا چجوری باید باشه ک از تونر اینا استفاده کنی  من هیچی نمیدونم ممنون ...

عزیزم پوستت جوش نداره چربیش اضافی نداره 

ارایش نمیکنی 

جوانی پوستت با طراوته

بخاطر ایناس پوستت نیاز ب چیزی نداره 

کرم دور چشم هم سعی کن نیتروژنا بخری (ایرانیا باعث میلیا میشن)

ابرسان هم میونی بخری 

رسیدگی ب پوست بی مشکل همیناس(ی شوینده ابرسان دور چشم و ضدافتاب

خب پس چیکار کنم؟ 

بیخیالش شو 😐 من جا تو بودم همون ابرسانم نمیزدم

یه ابرسان بیواکوا گرفتم الکل خالصهههههه

ینی ب پوستم میزنم قرمز میشه 😐 ۱۴۰ هزینش کردم و انداختم دور 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
عزیزم پوستت جوش نداره چربیش اضافی نداره   ارایش نمیکنی   جوانی پوستت با طراوته ...

مرسی عزیزم ابرسان دورچشم با کرم دورچشم فرقی نداره 

بعد کرم دورچشم داروخونه درماتیپیکیو رو داد بهم گرفتم 

به نظرت بد؟ 

اون ميليا گفتی یعنی چی 

تونر واسه چیه من ارایش میکنم اکثرا بنظرت چیا بخرم 

پاک کننده اس عزیزم 

شما ک ارایش میکنی ی میسلارواتر بخر ارایشتو با اون پا کن بعد با شوینده بشور  خیلی مهمه ک پوست کاملا تمیز شه تا بعدش ابرسان یا کرمهای درمانی ک میزنی بتونن جذب شن 

چند سالتونه؟

مرسی عزیزم ابرسان دورچشم با کرم دورچشم فرقی نداره  بعد کرم دورچشم داروخونه درماتیپیکیو رو داد ...

شما ک الان دور چشمت چروک نداره(بر حسب سن و سالت میگم) 

ابرسان دور چشم عالیه ک از ایجاد چروک جلوگیری میکنه من پیشنهادم ابرسان دور چسم نیتروژنای

برندای ایرانیو قبول ندارم برا دور چشم (میلیا دونه های ریز سفید ماننده دور چشم پیدا میشن بزنی تو نت عکسشو میبینی)

شما ک الان دور چشمت چروک نداره(بر حسب سن و سالت میگم)  ابرسان دور چشم عالیه ک از ایجاد چروک جل ...

دقیقا چروک نداره فقط ی خط افتاده تازه 

الان از این استفاده نکنم؟