satan76 مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3395 عنوان کهنه بچه برای پریودی | مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 37 پست سلام دوستان کسی برای پریودی از کهنه بچه استفاده میکنه ؟؟؟؟؟ چجوریه قابل شست و شوعه؟؟؟ یا پس نمیده «همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد! 1402/08/21 | 10:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasenew عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 3098 چیکار میشه کرد که از لباس زیر ی وقت نیوفته؟؟؟ یادمه شورتکس های قدیمی دوتا کش داشت الان فقط همون قسمت دولا پارچه با مشما هست از این کش پهن یک سانتی هایکیشو مینداختیم روی پارچه یا نوارمیتونی خودت بدوزی نگه داره
بانو۷ عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 6187 شما استفاده میکنی؟؟؟ نوار بهداشتی میزارم خارش میگیرم اثلا نمیتونم مارک خارجی بخر خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
satan76 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3395 یادمه شورتکس های قدیمی دوتا کش داشت الان فقط همون قسمت دولا پارچه با مشما هست از ... اهااا ...مرسی از پاسخگوییت عزیزم....سلامت باشی «همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5948 من دو ساله که به نوار حساسیت دارم هر مارکشو امتحان کردم پوستمو زخم میکنه رفتم دکتر گفت باید از پارچه استفاده کنی نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
satan76 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3395 من دو ساله که به نوار حساسیت دارم هر مارکشو امتحان کردم پوستمو زخم میکنه رفتم دکتر گفت باید از پارچه ... دقیقا ....تا از نوار استفاده میکنم خارش و حساسیت میگیرم ... «همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5948 دقیقا ....تا از نوار استفاده میکنم خارش و حساسیت میگیرم ... من پوستم ب شدت زخم شد رفتم دکتر الان دو ساله که اصلاداز نوار استفاده نمیکنم سخته ولی مجبورم نوار استفاده نکن تا پوستتم زخم نکرده نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
satan76 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3395 پوشک بچه ازین ساده ها امتحان کردی؟ نه امتحان نکردم «همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!