اتاقم رو زیاد گرم نمیکنم، لباس گرم و پوشیده پوشیدم، حتی یه رو سریم امشب پوشیده بودم، یه پشه از ساعت یازده دورم میچرخه، جا برا نیش زدن پیدا نمیکنه 😂😂😂
اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
روش من ساعت ها دنبالش دوییدن و کشتنشه نمیتونم بپذیرم یه چسه حشره منو تسلیم خواسته های خودش بک ...
😂😂
چقدر موفق بودی؟
کشتنش که اولویت داره ولی اکثرا وقتی دیگه رفتیم بخوابیم متوجه حظورش میشیم ک خوابمونو خراب می کنه . باید بلند شیم بیفتیم دنبالش.
اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
😂😂 چقدر موفق بودی؟ کشتنش که اولویت داره ولی اکثرا وقتی دیگه رفتیم بخوابیم متوجه حظورش میشی ...
البته هر وقت دیدمش و شد لهش می کنم. 😎💪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینهمه روش بکار میبری یه دستگاه قرص حشره کش بگیر خودتو راحت کن
تا حالا استفاده نکردم.
اسمش همینه که گفتی: قرص حشره کش؟
بوی بد نداره؟
نه آره بگو پشه کش انواع قرصشم هست بی بو هم داره البته که بوی بدی ندارن
ممنون🌹❤