2777
2789
عنوان

خیط شدن پشه!!

| مشاهده متن کامل بحث + 36 بازدید | 20 پست
روش من ساعت ها دنبالش دوییدن و کشتنشه  نمیتونم بپذیرم یه چسه حشره منو تسلیم خواسته های خودش بک ...

😂😂

چقدر موفق بودی؟ 

کشتنش که اولویت داره ولی اکثرا وقتی دیگه رفتیم بخوابیم متوجه حظورش میشیم ک خوابمونو خراب می کنه . باید بلند شیم بیفتیم دنبالش. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
😂😂 چقدر موفق بودی؟  کشتنش که اولویت داره ولی اکثرا وقتی دیگه رفتیم بخوابیم متوجه حظورش میشی ...

البته هر وقت دیدمش و شد لهش می کنم. 😎💪

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه روش بکار میبری یه دستگاه قرص حشره کش بگیر خودتو راحت کن

تا حالا استفاده نکردم.

اسمش همینه که گفتی: قرص حشره کش؟ 

بوی بد نداره؟ 

نه آره بگو پشه کش انواع قرصشم هست بی بو هم داره البته که بوی بدی ندارن

ممنون🌹❤