2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 127 پست
پسرم تب داشت ۴ روز، الانم دخترم شروع شده تبش... بالای یک ماهه که هی سرفه دارن.سه چهار تا دکترم بردم ...

عزیزم برای تبش گفتم چکار کنم برای سرفه هم شربت آیورامی بگیر هر روز بهش بده آویشن هم هر روز3بار بهش بده مطمئن باش به10روز نرسیده سرفه اش قطع میشه

فقط مرتب بدید بهشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داغ دلتو تازه نکنم خواهر ولی ما هیچ وقت مهمون خونمون نمیاد 🥺😁  پریود خره ، تامام

۴ ماه نداشتم ولی وقتی میان قطاری وپشت هم میشه احتمال زیاد پس فردا هم دارم.‌امروزیاقوم شوهر بودن گفتن تواین هفته هم میاییم‌وفلانیها رو هم که میخوان بیان میاریم. فردا مامان بابای گلم‌میان. بابام زنگ زد می‌آییم.  قدمشون سر چشم. 

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

ساعت ۱۲ درد داشتم یه مسکن خوردم 

کلا خواب از سرم پرید 

پاشدم اسباب بازی های بچه ها رو جمع کردم،ناهار فردا رو هم گذاشتم 

ظرفا رو شستم و گاز رو تمیز کردم 

برنامه فردامو نوشتم 

خریدهای فردا رو لیست کردم برای همسرجان،تو یخچال هرچی باید زودتر خورده میشد برچسب زدم هرکی رفت سر یخچال زودتر تمومش کنه

کفشای تو حیاط رو گذاشتم تو جاکفشی،لباس فرم مدرسه پسرم رو اتو کشیدم،بعضی از خوراکی های مدرسه ش رو گذاشتم تو کیفش،مغز پسته هایی که تو کمد بو داده و نمک زدم 

یه خورده حساب کتابهای مخارج ماه آینده رو انجام دادم و ...

الان منتظرم اذان بگن،نمازمو بخونم بخوابم

دوستتون دارم 💕

عزیزم برای تبش گفتم چکار کنم برای سرفه هم شربت آیورامی بگیر هر روز بهش بده آویشن هم هر روز3بار بهش ب ...

البته اون جواب یه مامان دیگه بود دادین که بنده خدا هم مشکل منو داره.والا آیورامی هم تاحالا سه شیشه خالی کرده ولی هیچی به هیچی😭

حالم خوب نیس نمیتونم بخابم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

استامینوفن دادم شیاف گذاشتم دوساعت پیشم از دکتر اوردم فقط بهش قرص استامینوفن داده داغه داغه 

باشه الان هم همون جوری پاشویه بده

بعد هم تبش رو باید نیم ساعتی یکبار بگیرید معمولا استامینوفن4تا6ساعت میاره پایین بعدش هم باید حواست تا24ساعت باشه عزیزم

اگر دیدید بعد6ساعت باز تب داشت خدایی نکرده میتونید باز استامینوفن بهش بدید

از ساعت ۱۲ تو تختم تا بخوابم ...رفتم اینستا خواب از سرم پرید 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
جورابم خیسم پاش دادم اصلا انگار نه انگار 

باز هم بده ببین عزیزم پیاز رو حلقه حلقه کن بذار کف پاش جوارب خیس نه نمدار هم بپوش براش

میتخم یا همان تخم شوید هم دم کن بهش بده مرتب عزیزم

تب یعنی آلودگی ویروس وارد بدن شده حالا از هر طریقی تخم شوید عالی هستش برای دفع آلودگی عزیزم

البته اون جواب یه مامان دیگه بود دادین که بنده خدا هم مشکل منو داره.والا آیورامی هم تاحالا سه شیشه خ ...

ببخشید عزیزم حواسم پرت هستش عذرمیخوام

آیورامی گفتم بخوره با آویشن دم کنید هر روز تاثیرش خیلی بیشتر میشه

آب لیموترش یا آبلیموی تازه وخونگی با عسل عزیزم قاطی کنید مزه ملسی داشته باشه بهش بدید

دونه به رو بگیرید آسیاب کنید بریزید داخل آب ولرم(کم باشه) لعاب که داد بهش بدید

طیحار بگیرید از عطاری آسیاب کنید بدید بهش(رنگش کرم مانند هستش وگرد وچندتا تیغه هم داره داخلش معمولا حشره ای هست که از خوده گیاهه اون رو بیارید بیرون بعد آسیاب کنید،شاید هم نباشه)

تنگ بار یا ملنگو از عطاری سوال کنید میده بهتون آسیاب کنید بهش بدید که خدایی نکرده این سرفه روی بچه نمونه

ان شاا...زود زود خوب میشه عزیزم غصه نخورید

وسط نی نی سایت ۱ ساعتی  خوابم برده.. چند دقه اس که بیدار شدم میبینم برق نیست. این طبیعیه؟ میتر ...

کسی نزدیکتون ساکن نیست زنگ بزنی ببینی مال اونام قطعه یا نه؟

دوستتون دارم 💕