2777
2789
عنوان

شوهر عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 21 پست
وای چرا عمت اینجوریه!؟ چند بار ازش خیانت دیده ولی باز ازش بچه دار شده؟

هر بار دیده و فک کرده بهتر میشه و مرتیکه عوضی بهتر نشده☹️

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

لطفا عمتو‌ نصیحت کنید دیگه بچه دار نشه 

از کجا متوجه میشین فامیل طلاق رو بد میدونن ؟ چون خودم درحال طلاقم میپرسم

سرنوشت بد نوشت ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شانس اورده ازش متنفر شده والا چندتا بچه ی دیگه رو بدبخت میکرد 

راستش یکم از حرف شما هم متعجب شدم گفتید خدا رو شکر تازه بچه دار شده 

باید به حال بچه هایی که تو همچین محیط هایی دنیا میان و بزرگ میشن خون گریه کرد 

لطفا عمتو‌ نصیحت کنید دیگه بچه دار نشه  از کجا متوجه میشین فامیل طلاق رو بد میدونن ؟ چون خودم ...

ازونجایی ک تو جمع فامیل میشینی همش میگن وای اسم طلاق تو زندگیتون نیارین وای بسازین و بسوزین وای همه مردا همینن باید عادت کنی

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
شانس اورده ازش متنفر شده والا چندتا بچه ی دیگه رو بدبخت میکرد  راستش یکم از حرف شما هم متعجب ش ...

بخاطر اینکه باهاش سرگرمه میگم خداروشکر😥

بخاطر اینکه باهاش سرگرمه میگم خداروشکر😥

اتفاقا بعضی مردها هم از همین روش استفاده میکنن با خیلی چیزها سر زن رو گرم‌میکنن تا فارغ از هر چیزی با خیال راحت به هر کاری که دلشون خواست برسن 

یه کاربر پریروز میگفتن یکی از فامیل هامون شوهرش زن صیغه کرده بود و خانم دوم باردار شده بود زن اول هم از لج زن دوم باردار شده بود 

طفلک بچه هایی که حکم اسباب بازی و وسیله ی تخلیه عقده و هزار چیز دیگه رو دارن