2777
2789
عنوان

جاریم زنگ زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 24 پست
کلا زنگ زده بود تحریکم کنه که منم یکاری کنم که خانواده ی شوهر بشینن سرجاشون اما بنظرم اینو راس گفته

با همین تحریک تو دعوا میکردی بحث میکنی اونم تماشاگره به همین راحتی رابطه خراب میشه 

اصلا به این حرف ها توجه نکنیا 

و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر
جاریه ها خواهر نیست! که بهم آمار میدید  یه روز فقط کافیه اوج نه نباشی پیاز داغ زیاد میکنه بهشو ...

بنظرت تا الان اینطور بودیم

حالا چکار کنم

راستش امروز اصلا نمیخواستم جواب تلفنشو بدم دو بار زنگید دیگه ج دادم 

بنظرت از الان چطور رفتار کنم نه بده هم نشم

لطفا برام صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ممنونم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا زنگ زده بود تحریکم کنه که منم یکاری کنم که خانواده ی شوهر بشینن سرجاشون اما بنظرم اینو راس گفته

عزیزه دل

این و یادت باشه از جاری دوست در نمیاد و خیرت و نمیخاد

تو هم سعی کن بهش آمار ندی ، امانت دار خانواده شوهرت باش

به فرض اونا هم جدا شن ، تویی که با اون خانواده میمونی

چه بسا یه روز دشمنت بشه همین جاری  ، پته ها بده رو آب

دوم اینکه اصن گفته باشه خواهر شوهرت، از این حرف عبرت بگیر و کل کل نکن اگه اهلشی البته

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
ببین عزیزم از من میشنوی تو جمع خانواده شوهر اصلااااا غیبت نکنین حتی اگر اونا گفتن شما به رو نیارید ک ...

از الان به بعد چه کنم؟

از الان به بعد چه کنم؟

سکوت کن تو جمعشون

به جاریتم بگو شوهرم متوجه شده با تو حرف میزنم دعوامون شده اساسی، بزار آبا از آسیاب بیفته بهت زنگ میزنم

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
بنظرت تا الان اینطور بودیم حالا چکار کنم راستش امروز اصلا نمیخواستم جواب تلفنشو بدم دو بار زنگید د ...

یکسال قهر به نظرم قهر اسمش نیست قطع رابطه کرده 

میاد خودشو برات خوب میکنه تو تو خانواده همسرت بعد هم بد میشی هم طرد میشی 

در حد یه سلام احوال پرسی حرف روزانه صحبت کنین 

تو یچی بگی اون یه دروغ جدید سرهم میکنه چه حضوری چه تلفنی  

انگار رقابت تنگاتنگه 

ولی سعی کنید یه دیوار حرمت بکشید بهش اطلاعات ندید جاری نگو یه پا دکتره مغز رو‌ کامل  شستشو میده 

و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر
عزیزه دل این و یادت باشه از جاری دوست در نمیاد و خیرت و نمیخاد تو هم سعی کن بهش آمار ندی ، امان ...

اونا خیلی پرو تشریف دارن

سرمن کلاه بزرگی گذاشتن

از الان به بعد چه کنم؟

ببین عزیزم کلا اگر از کسی بد میگی پیش کس دیگه همش باید نگران باشی به گوشش نرسونه از الان به بعد خیلی عادی باش ولی کلا دیگه غیبت نکنید اونام خواستن غیبت رو شروع کنن بحث رو به حاشیه بکشونید مثلا بگید بیخیال این حرف ها بیا از خودمون بگیم خدا شاهده انقدر آرامشمیگیری حست به خودت هم خوب میشه بعد یه مدت 

😊

بهتره کلا به خانواده شوهرت چیزی نگی چون اگر دعوا درست کنی جاریت هر حرفی رو که در مورد خانواده شوهرت بهش زدی رو میزاره کف دستشون اون وقت تو آدم بده میشی