2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 55 پست
به والله ک همون بخاطر پولشه که نمیذارن میگن همین اندازه دوس دارم وگرنه از خداشونه ک بیب بیبامون بزر ...

حالا امشب قیمتو بهش بگو اگه 2دور سکته زد بدون راضی نیس😂

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من انجام دادم سایزم ۶۰ یا حتی کمتر بود و عدم تقارن هم داشتم یکی کوچکتر یکی بزرگتر بود. زیر عضله پروتز منتور گذاشتم اندازشو با نظر خودم و نظر پزشکیه دکتر با توجه به فرم و بافت بدن تایین کردیم . به دلیل بافت کم سینه باید زیر عضله گذاشته میشد. خلاصه عمل کردم. بعد عمل تا ۹ روز بعد که بخیه بکشم بخاطر مسکن و به دلیل شک شدن بدن از جسم خارجی هنوز درد خاصی نداشتم، ولی بعد ۹ روز که بخیه کشیدم و کم کم با پروسه جا افتادن پروتز سر جای خودش و اینکه بدن داشت می‌پذیرفت که این جسم خارجی رو باید سرجای خودش قرار بده و براش جا باز کنه بخاطر همین تا حدود ۳ ماه درد کشیدم توی قسمت عضله سینم احساس فشار شدید میکردم و عطسه به سختی میکردم مثلا و نمیتونستم کاملا صاف وایسم و از طرفی به دلیل کشیدگیه عصب به عصبه سینه راستم فشار اومده بود که با تکون دادن دست راستم یه حس برق گرفتگی توی عصب سینم تجربه میکردم که باعث میشد نتونم دستمو تکون بدم و خیلی بد بود ولی بیشتر ترسیده بودم از اینکه دایمی باشه و اگر میدونستم موقته و ترمیم میشه عصب،، اونقدر اذیت نمیشدم. خلاصه اینکه کم کم دردش خوب شد و جای پروتز هم تغییر میکرد و اومد پایین تر و بعد یکسال دیگه تقریبا مثل سینه طبیعی بود و همه چیز نرماله و راضیم از عملم. فقط دکتر گفت بعد ۱۵ سال یا ۲۰ سال بسته به معاینه و بدنت ممکنه لازم به تعویض پروتز داشته باشی که این تنها چیزیه که درمورد مساله عمل پروتز ناراحتم میکنه و استرس میده، فعلا ۳ سال گذشته از عملم. درمورد اینکه حس کنم چیزی توی بدنمه نه واقعا حسش نمیکنم و عضو عادی بدنم شده البته گاهی اوقات تیرهای ریزی میکشه ولی چیز خاصی نیست و خیلی خیلی کم پیش میاد. حس سینم زیاد تغییری نکرده، کمی زیر هاله سینه سمت راستم که قبلا کوچکتر بود بی حس و حالت سِر هست نه کامل بلکه نصفه نیمه حس داره ولی بقیه جاهاش  و سینه چپم کاملا اوکیه و البته من مشکل خاصی با این قضیه ندارم. کمی هم نوک سینه راستم دردناک هست ولی کاملا قابل تحمله برای من. باید سالی یبار سونوی سینه انجام بدم و معاینه بشه. در صورت ضربه شدید ممکنه اسیب ببینه نه هر ضربه ای، و اینکه شنیدم نتیجه ی ظاهریه عمل به بافت بدن خود فرد هم بستگی داره . درهرحال امیدوارم هرکس مثل من ناچار به عمل شد نتیجه اش عالی بشه و عوارض و سختیاش کم باشه و ایشالا نیاز به عمل مجدد نداشته باشه. راستی جای بخیه حدود شش سانت ایناس و بعد حدودا یکسال بیرنگ میشه اینا تجربه های من بود امیدوارم بدرد بخوره و اینکه من اگر اندازه ی حداقلی قابل قبول مثلا ۷۰ یا ۷۵ بود سینه خودم عمل نمیکردم چرا باید کلی عوارض عمل و بیهوشی و استرس بعدش و غیره رو آدم بکشه من چون اعتماد به نفس نداشتم ناچار شدم.

من انجام دادم سایزم ۶۰ یا حتی کمتر بود و عدم تقارن هم داشتم یکی کوچکتر یکی بزرگتر بود. زیر عضله پروت ...

عزیزززم ممنون ک وقت گذاشتی و انقد خوب توضیح دادی❤️

من سایزم ۷۵ هستش 

پس با این اوصاف از خیرش بگذرم چون من واقعا آستانه تحمل دردم خیییلی کمه واقعا حوصله دردسر الکی ندارم😄

عزیزززم ممنون ک وقت گذاشتی و انقد خوب توضیح دادی❤️ من سایزم ۷۵ هستش  پس با این اوصاف از خیرش ...

خواهش میکنم عزیزم از نظر من بهترین و عاقلانه ترین کارو میکنی، دستکاری با بدن فقط باید خیلی مجبور باشی تا انجام بدی وگرنه شوخی نیست که بدن رو آدم دستی دستی ببره زیر تیغ جراحی و کلی عوارض دیگش ، من حتی اگه ۶۵ متقارن هم بودم عمل نمیکردم :)))