2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 37 پست

عزیزم همیشه میخوای بری حمام، یه پلاستیک رو قشنگ از هم باز کن بنداز روی صندلی حمام بعد بشین

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

طب سنتی افلاطون درمان زگیل تناسلی با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروی گیاهی شماره تماس 09179170344 ارسال دارو به کل ایران با پست سفارشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زگیل تناسلی داشتم هر دکتری که میشد رفتم لیزر و کرایو کردم و کلی دارو خوردم دوباره عود می‌کرد آخر رفتم یه دکتر درمانم کرد واقعا کارش درسته شمارشو براتون می‌گذارم حتما برید پیشش

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶

من زگیل تناسلی داشتم که دو سال بود هر جا که میرفتم درمان نمی‌شدم ، کرایو کردم لیزر رفتم ، پاورفیت خوردم ولی دوباره عود میکرد و کلی هزینه کرده بودم و کلا از زندگی نا امید شده بودم . آخر یکی از دوستام یه دکتری رو بهم معرفی کرد که رفتم پیشش و بعد از چند دوره کلا درمان شدم ، ایشون خیلی با سواد و فوق العاده مهربون هستن توصیه میکنم از همون اولش برای درمان به ایشون مراجعه کنید

شمارشو براتون می‌گذارم

09367461816