2821
2789
عنوان

شپش😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 4388 بازدید | 48 پست

شما به هرحال محض احتیاط استفاده کنید شامپو و شونه کشی با دقت و تا حدی که میتونید و امکان داره موهاتون رو کوتاه کنید سرکه سیب داغ کنید داخل حمام ولرم که شد روی سرتون بریزید و بشورید

بابا اصلا نگاه نکرد دفعه دومم نگاهی ننداخت اخه 

شپش داری دیگه 

چرا اینقدر مقاومت می‌کنی برای پذیرش مسئله

زودتر درمان کن 

اگه درمان نکنی و برای خودت بگی نه دکتر خوب نگاه نکرده بوده و شپش نیست و فلان ....تمام خونه زندگی ات رو شپش برمیداره.

زودتر درمان رو شروع کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه اگ شپشم باشه میره بنظرم دیگ راه حل اخر تیغه نه اول کار ک نمیدونم ۱۰۰درصد شپشه یانه

ببین منم ماه پیش درگیر شدم متاسفانه فهمیدم دختر خاله م داشته 

من ی هفته تمام درگیر بودم تموم لحاف تشک مو شستم روکش متکا های خودمو هر روز عوض میکردم تا دو هفته رو تختت نخواب روشو بشور بذار تختت آفتاب بخوره مامانم طفلک روزی دو بار باهام میومد حموم موهام بلنده کامل نرم کننده میزد بعد یا برس برس میکشید تو حموم میومدم بیرون باز همین 

یعنی روزی س چار بار رشک هارو جدا میکرد چون نباید ی دونه شم بمونه 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
اخه هیچی توسرم نیست که من ببینم رشکه یا پوسته  شامپو بهم داده داخلش ی شونه پلاستیکیه اون فایده ...

برو جلو آینه چراغ های خونه رو هم روشن کن که نور داشته باشی.

از پشت گوش یه دسته مو جدا کن با دقت جلو آینه شونه کن .

حدود سه چهار سانت نزدیک کف سرت روی ساقه های موهات چیز سفید مثل شوره میبینی؟ 

اگه آره سعی کن از روی ساقه موهات اون شوره رو جداکنی ، اگه چسبیده بود و راحت جدا نمیشد تخم شپش هست

اسم شامپوت چیه؟؟؟ دختر منم آخر شهریور گرفت بردم دکتر پوست و مو

نیوکسترین انگار 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
شک نکن خود لعنتیشه  ضمنا بزرگم بوده که اومده تو برس

اره خودش بود 😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من چند سال پیش درگیر شدم هرکاری میکردم از بین نمی رفت فقط با اتوی مو شرش کنده شد 

دوبار با شامپو شپش بشور موهاتو و شونه دندونه ریز بزن زنده هاش که مردن بده یکی از ریشه برات اتو بزنه تخم های هم بمیرن تخم هاشو یا باید دونه به دونه جدا کنی اونم ممکنه یکی دوتا بمونه یا لایه به لایه اتو کنی از بین برن

دختر منم هفته پیش متوجه شدیم داره ، برو داروخونه محلول شپش برند پریم بگیر بزن همون دفعه اول همه رو از بین میبره ، خودش شونه هم داره تو بسته ش

برای شناساییش هم اگه دونه های ریز سفید به موهات طوری چسبیده که باید با ناخن جدا کنی یعنی شپشه .

نگران نباش

اسی هیچ کار نکن فقط قطره شپش کیمیا بخر از عطاری اب روی آتیش 130خریدم با دوبار استفاده ریش کن شدن

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز