2777
2789
عنوان

شپش برنج😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 35 پست
بخدا شوهرم ۱۴۰ گرفت کیلویی پس نمیگیرن😭😭

باز گفتی؟ اگه دلیل موجهی نداشتین باید پس نمی گرفتن. 

غلط کردن که پس نگیرن، اگه سخته کیسه رو برداری ببری، ازس یه کیلو خالی کن، نایلون، ببر کرم و شپشا رو رؤیت کنن بلکه حالیشون شد باید پس بگیرن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا هم بالاترین مبلغو دادی، هم نتونی درست استفاده کنی و حالتو به هم بزنه؟ 

سیر و نعنا برای پیشگیری اولش میزارن که بعدا حشره نزنه، الان بزاری، فقط تکثیرشون کم میشه و حدود 70 درصدشون می میرن، ولی این کارا رو کسی می کنه که برنجو چند ماهه خریده، اول سالم بوده، تو خونه کرم زده، نه شما که از اول داخلش کرمه، چه وظیفه ای داری به درد سر بیفتی؟

پول دادی، جنس سالم تحویل بگیری

مال ما هم به خاطر گرماهمینجور شده بوداول کامل الک کردم بعد چند ساعت هم گذاشتم تو بالکن تو هوای آزاد& ...

منم یه بار برنجم کرم ریز زدا بود، البته بعد چندین ماه از خریدش و جاش گرم بود، کیلو، کیلو الکش کردم، کرما جدا شد، بعدش توی لنگه جوراب شیشه ای نو، یا تور...  نعنا تازه خشک شده گذاشتم دو، سه تا، بین برنجا و چند حبه سیر. دیگه کرمی ندیدم، هر چند با رغبت مصرف نشد ولی بازم بهترین راه بود. 

کلا برنج هر چی خوشبوتر، ریسک حشره بالاتر، اما نه از دست فروشنده بگیرن، کرم داشته باشه، و پس هم بر ندارن. این فروشنده ها باید گیر من بیفتن تا به غلط کردن بندازمشون

این خ