2777
2789
شهر ما  تور ۶ روزه. ۳ملیون میبرن

الان سه میلیون مشهد نمیبرن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استانبول اگرم هدفت فقط گشتن و تفریح برو انتالیا

تو کشورا اسیایی،انتالیا،امارات،چین هند،حداقل اگ ادم جایی میره یه چیز متفاوت ببینه،اخه ترکیه خیلی شباهت داره باایران،همسایه ایم دیگه،فقط مرکز خریده بیشتر،ظاهری شبیه مناطق خوبه تهرانه

هزینیش چقدر شد میشه یکم بگی

هتل 4 ستاره گرفتیم و پرواز قشم ایر 21 تومن شد. الان شاید چون هوا سردتره قیمتا پایین تر اومده باشه. حدود 10 تومن خرید کردم 10 تومن هم خوردو خوراک و بلیت مترو و بلیت جاهای دیدنی و اینا

هتل 4 ستاره گرفتیم و پرواز قشم ایر 21 تومن شد. الان شاید چون هوا سردتره قیمتا پایین تر اومده باشه. ح ...

اونجا کسی هست ک با تور میرین همراهی کنه چطوری بلیط اینا بگیریم

هتل 4 ستاره گرفتیم و پرواز قشم ایر 21 تومن شد. الان شاید چون هوا سردتره قیمتا پایین تر اومده باشه. ح ...

خیلی کم خرج کردید ،چند نفره رفتید.ما پارسال وان ترکیه رفتیم فقط خرید لباس مون پنج شش تومن شد اونم برای دخترم و یک دونه کفشم برای خودم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

هزینه خودم تنها رو گفتم عزیزم من با دوستم رفتم

میگم آخه فک کردم خانوادگی این هزینه رو کردید 

کم کمش نفری چهل پنجاه میلیون خرجشه