anahitamokhmal مدیر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 1760 عنوان صاحبکارم | مشاهده متن کامل بحث + 59 بازدید | 22 پست سلام روز بخیر دوستان من کارم اداری هستش تو دفتر شخصی بزای کسی کار میکنم بعد به مشگل خوردم😑😑😑 1402/08/20 | 15:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anahitamokhmal مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 1760 خو چرا عین ماست وایستادی هیچ کاری نکردی چکار میکردم فکر میکردم اتفاقی هست 😑😑😑اما تا الان سه بار تکرار شده کارش
میم_چه عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 118 چرا هر جا من کار میکنم باید اینجوری باشه دو نفرن اون یکی اصلا اینجوری نیست پیشش امنیت کامل دارم ولی ... صاحب کاره دیگه نرو
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5334 چکار میکردم فکر میکردم اتفاقی هست 😑😑😑اما تا الان سه بار تکرار شده کارش فقط بار دوم تکرار شد باید اقدام کنی شهامت داشته باش عین بره باشی میدرنت تو جامعه الان زیاد شده باید از پس خودت بربیای دختر من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
anahitamokhmal مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 1760 حواست باشه الکی الکی کار بجای باریک نکشه🤦حواست باشه یه بار به روش بیار احتمالا فک میکنه خوشت میاد نه خدا نکنه مرتیکه زنشو طلاق داده عوضی دیکه بهش حس خوبی ندارم من نمیدونم یعنی منشی قبلی های این چکار میکردن
anahitamokhmal مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 1760 دوستان مرسی هر اتفاقی افتاد میام براتون تعریف میکنم اگه ام دوباره به دستم دست زد میگم تماس فیزیکی خوشم نمیاد لطفا رعایت کنید مرسی حالا در ضمن صبر میگنم تا سرماه البته اتفاق افتاد عکس العمل نشون میدم ها ولی اگه نیفتاد سر ماه میام بیرون
anahitamokhmal مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 1760 ببین تا خودت نخوای هیچ اتفاقی نمی افته یعنی چی ؟منظورتون چیه؟