2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکارم سیاسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42 بازدید | 42 پست
ببین ریپلای نکن. بشین فکر کن چرا باید به زن همکار مردت سوغاتی بدی؟؟؟؟ ببره خونه بده به زنش بگه کی ای ...

واااااای تو دیگه کی هستی؟ 

خدا شفات بده همکارم جای برادرمه دوتا بچه داره همیشه تلاش کرده برامون جا به جایی ها رو انجام داده که مرخصی می‌خواییم بتونیم بگیریم کلی زحمت می‌کشه منم برای قدردانی خواستم مشهد امام رضا که رفتم برای خانمه گلش سوغاتی بگیرم ولی تو انگار خیلی بهت فشار اومده سوغاتی گرفتن من روسری یا شال زندگی اونا رو بهم نمیریزه ولی تو خیلی داری میسوزی‌.

واااااای تو دیگه کی هستی؟  خدا شفات بده همکارم جای برادرمه دوتا بچه داره همیشه تلاش کرده برامو ...

ببین عزیزم هر کی یه اخلاقی داره حالا واسه اطمینان نمی‌خواد سوغاتی بگیری 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه شوهرم که نیاورده سوغاتیه که واسه من آورده زن رییسش چرا باید بددل باشم؟شوهر خودمو سفت میچسبم به ...

دوتا پست بالاترت رو بخون 

زنیکه به من تهمت میزنه میگه یکیو برای خودت پیدا کن زندگی دو نفر رو بهم نریز 😳اصلا مات موندم از پیامش 

من اگه میخواستم زندگی بهم بریزم برای خانم کادو نمیخریدم 

اصلا هنگم 

چه تفکر سمی دارن بعضی ها.

اینا همونا هستن که فکر میکنن مادر شوهر و خواهر شوهر هم به شوهرشون نظر دارن.

ببین عزیزم هر کی یه اخلاقی داره حالا واسه اطمینان نمی‌خواد سوغاتی بگیری 

نمیگیرم 

هر چند می‌دونم خانومه همکارم باشخصیت و خانوم تر از این حرفاست که بخواد همچین فکر چرتی بکنه.

دوتا پست بالاترت رو بخون  زنیکه به من تهمت میزنه میگه یکیو برای خودت پیدا کن زندگی دو نفر رو ب ...

ولش مهم نیس طلا که پاکه چه منتش به خاکه...مهم نیست تو بوده الله اگاهه و کسی غیر از خداوند مهم نیس

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
تو فحش دادی من بهت بدهکارم؟؟؟؟ 

بهم تهمت زدی تهمته بهم ریختن زندگی دو نفر که خیلی سنگینه 

تهمت فیلم های اونجوری دیدن که خدا خودش شاهده دوستم فرستاد

دارم میرم مشهد امام رضا به همون امام رضا شکایتت رو میکنم.

2790
2778
2791
2779
2792