2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مود داره

به هیچ وقت قبول نیست غسل و وضو جبیرع برا افرادی هست که واقعا ناخنش مشکل داره.

شمایی ک ناخنت سالمه فقط صرفا برا زیبایی قبول نیست.

لطفا گول کسی رو نخور من ته همه مرجع تقلیدا رو درآوردم همه هم گفتن مشکل داره.

اینایی هم ک میگن مهم دله همش چرت میگن.

اگه خدا رو قبول داری باید قانوناش رو هم قبول داشته باشی

عزیز نمیشه جبیره برا وقتیه که زخمی چیزی هست اون وقت برای زیبایی نمیشع  

تو که میخوای بخونی چرا شک میندازی تو کارت برو ناخوناتو بردار بخون 😅

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
مود داره به هیچ وقت قبول نیست غسل و وضو جبیرع برا افرادی هست که واقعا ناخنش مشکل داره. شمایی ک ناخ ...

دقیقا منم برای همین موضوع عذاب وجدان میگیرم چون هم میدونم مشکل جدی ندارم 

هم اینکه میخام نمازمو بخونم 

در این مورد خودت تصمیم بگیری و با خودت کنار بیای بهتره تا اینجا نظرخواهی کنی و دعوا شه بین دو گروه ب ...

من خودم کاشت ناخن دارم اماغسل وضو درست نیست طبق همون دینی که ایشون میخواد نماز بخونه من برام مهم نیست نه غسل نه وضو نه نماز اما اینجا میگن خدا میبخشه 😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من خودم کاشت ناخن دارم اماغسل وضو درست نیست طبق همون دینی که ایشون میخواد نماز بخونه من برام مهم نیس ...

منم هم ناخن دارم هم مژه ولی نظر دیگران برام مهم نیست چون تو زندگیم نیستن هم نماز میخونم هم روزه میگیرم هم خیلی کارهای دیگه رو برا همین گفتم نطر خواهی نکنه

من خودم کاشت ناخن دارم اماغسل وضو درست نیست طبق همون دینی که ایشون میخواد نماز بخونه من برام مهم نیس ...

😐

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
دقیقا منم برای همین موضوع عذاب وجدان میگیرم چون هم میدونم مشکل جدی ندارم  هم اینکه میخام نمازم ...

عزیزم حالا که خدا بهت عنایت کرده،بهت نگاه کرده

شما هم ریموو کن حیف نیست این عزیز شدن رو به خاطر یه کاشت از دست بدی؟

اصلا حیف ناخن آدم نیست از بین بره؟

من فقط یدفه اونم برا مراسمم ژلیش کردم فرداش رفتم ریموو کردم هنوز بعد از پنجاه روز ناخنم به شدت آسیب دیده و شکننده شده.ناخنام کوتاهه به هرجا میگیره میشکنه میره بالا.

واقعا حیفه لاک به این خوشگلی لاک بزن

عزیزم حالا که خدا بهت عنایت کرده،بهت نگاه کرده شما هم ریموو کن حیف نیست این عزیز شدن رو به خاطر یه ...

حرفای قانع کننده و قشنگی میزنی واقعا 

امتحانش میکنم 

منم هم ناخن دارم هم مژه ولی نظر دیگران برام مهم نیست چون تو زندگیم نیستن هم نماز میخونم هم روزه میگی ...

چی بگم من فقط خدارو قبول دارم باهاش هم حرف میزنم راحت

شما هم دلت اینجوری آروم میشه اما من در کل گفتم و اصلش رو در نهایت هرکسی خودش و خداش من نوعی اجازه حرف و دخالت و قضاوت ندارم❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️