2777
2789
عنوان

سلبریتی محبوب و منفور

369 بازدید | 75 پست

منفورترین خواننده و بازیگر و محبوب ترین خواننده و بازیگرتون رو بگید با دلیل(مرد و زن)

خودم👇

خواننده منفور:ابی(بخاطر حواشی)سوگند(از صداش خوشم نمیاد)

خواننده محبوب:معین(صدای لطیف و سنگین بودنش)شهره(صداش جذابه)

بازیگر منفور:صبا کمالی(چندش)دارا حیایی(نابازیگره)

بازیگر محبوب:پریناز ایزدیار(هم زیباعه هم مستعد)پیمان قاسم خانی(جذابه)

محبوب فقط مهران رجبی تمااام حرفم نباشه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بگم تعلیق میشم ولش کن اما اکه نخوام اون بگم تنها منفوری که میمونه 

محمد رضا گلزار دلیلشم همه میدونن

خوبم ترانه علی دوستی بخاطر شجاعتش وبازیگر خوبیم هست خدایی اون برادران لیلا و شهرزاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظری درباره هیچکی ندارم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ولی من با صدای ابی زندگی میکنم 

کاری به حواشی ندارم

اما محبوب دلها قطعاااا شادمهر عقیلی عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چقدم واسه ابی و سوگند مهمه

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️

شهاب حسینی (به شدت قدرت بازیگری داره و فوق العاده تو حس بازی میکنه)

ترانه علیدوستی (توانمندی های زیادی داره تو ایفای نقش های ازادی خواه و اینکه خیلی شجاعه 

خواننده ابی رو دوست دارم که آقای صداست رو دستش نیست 

بازیگرا کلا زیاد خوشم نمیاد ازشون .

خاننده ها شادمهر دوسدارم و مهدی احمدوند . محسن ابراهیم زاده اهنگای قدیمیش 

ازمازیار فلاحی و محمد علیزاده وبهنام  بانیی فرزاد فرزین خوشم نمیاد زیاد . 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️