2777
2789
عنوان

ازمون مقطع دکتری

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 25 پست
فکر نکنما.... 

کاش اینطور بود تو مصاحبه همه اینا امتیاز داره برا همین اکثرا تو مرحله مصاحبه رد میشن🥺

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تلاشتو بکن  بقیه اش با خدا  انشالله قبول میشی

مرسی مهربونم پیام قشنگتون باعث قوت قلبم شد انشالله همیشه از ته دل شاد باشی♥♥♥♥

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
مرسی مهربونم پیام قشنگتون باعث قوت قلبم شد انشالله همیشه از ته دل شاد باشی♥♥♥♥

قربون شما 

منم قصد دارم شرکت کنم 

مدرک زبان ههم ندارم، خدا بخواد حل میشه 

توکل برخدا، هر چی صلاحه♥

نمره زبان میخواد واسه مصاحبه

راجع به تز ارسدت میپرسن

بعضی دانشگاه ها یه مقاله میدن ترجمه کنی و بخونی ارز روش.

یه جا از من به انگلیسی مصاحبه گرفت

و مقالاتت باید باشه

یه دانشگاه از من خواست یه پروژه برا تزم مطرح کنم

خب سوالات علمی راجع به تخصصتم میپرسن و از من رتجع به کارمم پرسیدن.

در کل سخته مصاحبه اش.

من فقط دانشگاه های برتر تهران رو رفتم.ممکنه بقیه حاها کمتر سخت بگیرن. 

نمره زبان میخواد واسه مصاحبه راجع به تز ارسدت میپرسن بعضی دانشگاه ها یه مقاله میدن ترجمه کنی و بخو ...

مرسی از راهنماییهات بلهشنیدم مصاحبه خیلی سخت میگیرن مخصوصا دانشگاه سراسری  اون هم تهران.من فکر میکردم تا ترم دو فرصت ارایه مدرک زبان باشه🥺 میخوام تازه برم زبانکده کیش سطح سنجی شم و شروع کنم به نظزم پس امسال روبی خیال شم با این شرایط شانسی ندارم😕

مرسی از راهنماییهات بلهشنیدم مصاحبه خیلی سخت میگیرن مخصوصا دانشگاه سراسری  اون هم تهران.من فکر ...

نه روز مصاحبه ازت نمره زبانتو میخوان. ولی تا قبل جامع بررسی میکنن اگر تایمش بگذره باید مجدد امتحان بدی.

یه mhleبده. قبول میشی خیلی مسخره اس .

من بعد مصاحبه دانشگاه بهشتی انقدر فسار روم بود گریه کردم 

تازه من دانشجوشون بودم و میشناختمشون

نه روز مصاحبه ازت نمره زبانتو میخوان. ولی تا قبل جامع بررسی میکنن اگر تایمش بگذره باید مجدد امتحان ب ...

ممنونم از راهنماییهات عزیزم انشالله همیشه موفق و موید باشی♥

2790
2778
2791
2779
2792