nstrnkhanom مدیر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4306 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 46 پست ب نظرتون بهترین راه برای اشنایی جهت ازدواج چیه!! لطفا سایت همسریابی، مسجد هیئت، رو بیخیال شید، چون جواب ندادهتو اجتماعم هستم، ظاهرمم خوبهدغدغه اینو دارم ک ی روزی تنها بمونم و هیچ کس رو نداشته باشم دوروبرم😔😔😔😔😔 1402/08/19 | 23:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاکتوس عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 4395 ، 27 چهله آیت الله حق شناس رو درموردش مطالعه کن خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️) میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
فلورین عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4038 رهاش کن تا ب سمتت بیاد بخدا سالهاست رها کردیم دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟ امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
nstrnkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4306 چندسالته محل کار باشگاه استخر پارک کانون های فرهنگی 27همه جاهایی ک گفتی میرم
سپینود۲۲ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 6706 خانواده دختر هم نقش خیلی مهمی تو ازدواجش دارنمامانت باید بره بیاد...توی جامعه باشهمن هر وقت با مادرم جایی میرفتم کلی خواستگار پیدا میکردمولی تنهایی نه....هیچکس جرات نداشت بهم پیشنهاد ازدواج بدهتوی محل کارمم خواستگار برام میومد گاهی
مهنیام عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2135 ، 27 من ۱۹ سالمه خوشگلم هستم هیچ خاستگار ندارم اما همه ی همسن هام دارنخیلی نگرانم که مجرد بمونم نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
مهنیام عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2135 خانواده دختر هم نقش خیلی مهمی تو ازدواجش دارن مامانت باید بره بیاد...توی جامعه باشه من هر وقت با م ... خوشبحالت نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
فلورین عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4038 چله یاسین تجربه شده اس برای ازدواج؟ دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟ امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
nstrnkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4306 چله یاسین تجربه شده اس بقره خوندم، بی تاثیر بود، فقط ارامش داشت
مهنیام عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2135 چله یاسین تجربه شده اس خودتون اینجوری ازدواح کردیدباید تو یه ساعت مشخص هرروز چله رو خوند؟بعد نماز هم باید خوند همراهش؟ نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
سپینود۲۲ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 6706 خوشبحالت البته آخرش هر چی قسمت بشه همونهمن با کلی خواستگار سن بالا ازدواج کردمباور کنید قسمت هم مهمه
فلورین عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 4038 چهله آیت الله حق شناس رو درموردش مطالعه کن من هزینه داوم برام انجام دادن تازه تمومشده نتیجه ندیدم فعدا دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟ امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.