2777
2789
😔😔 انتظار خیلی سخته خیلی... من خیلی وقته بچه میخوام یمدت شوهرم مخالف بود ۳ ماه هم اقدام کردم نشد. ...

مرسی عزیزم

آره واقعا خیلی خیلی سخته

اولش باز راحت‌تر ولی وقتی ۶ماه رو رد میکنی دیگه ناامیدی وجودت رو میگیره

ایشالا شما به ۶ماه نکشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم آره واقعا خیلی خیلی سخته اولش باز راحت‌تر ولی وقتی ۶ماه رو رد میکنی دیگه ناامیدی وجودت ...

آره هی میگذره سخت تر میشه🥺🥺

مرسی عزیزم انشالله شما هم این ماه مامان بشی و دلت شاد شه💜 برات صلوات فرستادم عزیزم من چون خودم تجربه دارم میدونم سخته آرزومه هیچ زنی انتظار نکشه و هر کی باردار میشه واقعا ذوق میکنم و خوشحال میشم 

.
آره هی میگذره سخت تر میشه🥺🥺 مرسی عزیزم انشالله شما هم این ماه مامان بشی و دلت شاد شه💜 برات صلوات ...

مرسی عزیزم

قربون محبتت

ایشالا شما هم به زودی مامان میشی😘💕

بیای خبر بارداریت رو بدی

من که کلا ناامید شدم...

مرسی عزیزم قربون محبتت ایشالا شما هم به زودی مامان میشی😘💕 بیای خبر بارداریت رو بدی من که کلا ن ...

فدات عزیزم مرسی همچنین شما💖😘💜

عزیزم اصلا ناامید نشی ها!! اول که خواست خداست و اینکه چی صلاحمونه و بعد بدن با بدن فرق داره

کامل درکت میکنم چون خودمم یهو خیلی بی تاب میشم و همش تو فکر نی نی ام اما بوقتش میاد

دوست خودم بدون هیچ دلیلی تا یکسال نشد بعد خدا پشت هم دو تا نی نی ناز داد بهش

اون یکی دوستمم ۵ ماه.... خلاصه برا هر کی فرق داره اصلا ناامید نشو عزیزم انشالله بزودی میای خبر بارداریت رو میدی😍😍

.
فدات عزیزم مرسی همچنین شما💖😘💜 عزیزم اصلا ناامید نشی ها!! اول که خواست خداست و اینکه چی صلاحمونه ...

قربونت برم😘😘💕

مرسی از انرژی مثبتت

آخی چه خوب

آره خب واقعا گاهی بی‌دلیل ممکنه مدت‌ها طول بکشه

ولی اونجوری که سفت و سحت جلوگیری میکردیم انگار فوری باردار میشدم😂

ایشالا هر دومون به زودی نتیجه بگیرم

بعضی اوقات واسه اینکه به خودم دلداری بدم میگم خدا میخواد یه خیلی خوبشو بهمون بده واسه همین باید بیشتر انتظار بکشیم😅❤️🥰

قربونت برم😘😘💕 مرسی از انرژی مثبتت آخی چه خوب آره خب واقعا گاهی بی‌دلیل ممکنه مدت‌ها طول بکشه ...

فدات عزیزم🥰😍❤️

😂😂 من دوران عقدم همش توهم بارداری داشتم فکر میکردم شوهرم از بغلم رد میشه الان حامله میشم بعضی وقتا که یکم مشکوک میشدم کلی دعا میکردم پریود شم فقط😂😂

انشالله عزیزم

آره دقیقا همینههه😍🥰 یه نی نی خوشگل و ناز خدا بهت میده عزیزم

.

ای جانم میدونم سخته ولی یک روزی در اوج  نا امیدی همینجوری میری بی بی چک میخری و میزنی و ناگهان میبینی مثبت شد و اونجاس ک با خوشحالی میای و به ما میگی مامانی شدی و ما بهت تبریک میگیم...🥺❣️

انشاللهه زودی مامان بشی..💝

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

فدات عزیزم🥰😍❤️ 😂😂 من دوران عقدم همش توهم بارداری داشتم فکر میکردم شوهرم از بغلم رد میشه الان حا ...

آخیییییی😅😍😍

آره آدم قبلا یه جور حرص میخورد و نگران بود الان یه جور دیگه😅💕

مرسی عزیزم قربونت برم🥰😘😘

ای جانم میدونم سخته ولی یک روزی در اوج  نا امیدی همینجوری میری بی بی چک میخری و میزنی و ناگهان ...

مرسی عزیزم😘😘❤️

ایشالا🙏🙏💕

اگر به این زودی‌ها باشه حتما میام میگم

فعلا که ناامید شدم