2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 43 پست
حتما عزیزم

التماس دعا.

یادت موندم خیلی دعا کن. برای من و برای دوقلوهام

کمی دارو مثل استامینوفن - شربت و اینها برای بچه ها همیشه همراهت باشه. قمقه آب. و مهمترین چیز کفش راحت که بندی نباشه و راحت باشی- کیسه فریزر لازمت میشه. کمی کیسه دسته دار- کرم و وازلین 

و خیلی برای ما دعا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بابت راهنمایی

لباس ببر بخصوص زیر جایی برا شستشوی لباس ندارن.هتل ها زیاد تمیز نیستن ملحفه ببر.یه سویی شرت یا پافر سبک ببر شب ها سرد میشه.سعی کن سبد کوجیک بزار با یه فلاکس چایی و لیوان و قند که اصلا ندارن.چایی هم فقط کیسه ایی میدن.تنقلات برا بچهات بزار برا تو اتوبوس.چون زیاد تو مسیر هستین.کاروان ها خودوشن همه چی هم میدن.کفش راحت ببر تو اتوبوس پاهاتون اذیت میشه یا پیاده روی داره.از هتل تا حرم ها و بازار گردی یا مسجدهای زیادی میبرن.

سلام مارو ب آقا برسون 

روز ولادت حضرت زهرا س ایوان نجف واقعا عجب صفایی دارد … 

من همیشه تو خودم میگم مادر شدنم مدیون امام حسین ع هستم گرچه طفل معصومم رفت ولی همون حس عجیب  مادریو حس کردم ..

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام عزیزم این دعا رو دوستام بهم معرفی کرد واسه خوب شدن چشمای همسرت  سؤال: به ناراحتی چشم مبتل ...

ممنون از لطفت مهربون...چشمای مادر همسرم داره نابینا میشه...با دعای شما حتما بهتر خواهد شد قربون مهربونیت❤️

ممنون از لطفت مهربون...چشمای مادر همسرم داره نابینا میشه...با دعای شما حتما بهتر خواهد شد قربون مهرب ...

خواهش میکنم گیانم 

خدانکنه جان دلم 

شرمنده ام اشتباه کامنت شما رو خوندم ببخش 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
عزیزم ما ماه پیش قسمت شد رفتیم..اومدیم و  هنوز دلمون اونجاست🥺🥺

عزیزم زیارتتون قبول باشه هوا خوب بود؟ 

ب تاریخ نگاه نکردم به زودی باز روزیتون بشه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم زیارتتون قبول باشه هوا خوب بود؟  ب تاریخ نگاه نکردم به زودی باز روزیتون بشه

خیلی ممنون..ان شاءالله خیلی زودد قسمت شما هم بشه...عالی بود دم دمای صبح که برای نماز صبح میرفتیم سرد میشد اما در کل  خیلی خوب بود

خیلی ممنون..ان شاءالله خیلی زودد قسمت شما هم بشه...عالی بود دم دمای صبح که برای نماز صبح میرفتیم سرد ...

عزیزم شما آبان ماه رفتید زیارت؟

هوا چطور بود؟

تو این فصل شلوغ بود یا خلوت