2777
2789
عنوان

مهمونی ۲۰ نفری😬

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 20 پست

هر کیلو برنج برای ۶ نفره

برای خورشت ۱۲۰۰ گوشت خوبه 

بیشتر بخوای گوشت بریزی یک و نیم بگیر

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم

خواهش میکنم.گوشت هم ۱ونیم کافیه..اگه میخوای پر گوشت باشه دو کیلو بریز..برنم برا احتیاط سه ونیم کیلو بگیر..‌هر کیلو دقیق ۷ پیمونه میشه.البته با پیمونه من..شاید پیمونه شما بزرگتر باشه

آره منم چشمی بلدم الان میخوام حساب کنم بببینم برا تولد بچم چقد باید خرج کنم😂برااون کیلوشو پرسیدم

حوصله داریا.هیچی نشه ۵۰۰ برنجش میخواد،کمش ۵۰۰ گوشتش،کیک و میوه هم میخواد،سالاد و پیش غذا و نوشابه و اینام میخواد😁تازه خونتم بهم میریزه😆

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
نه بابا چه خبره هر ۱۰ کیلو برنج برا۷۰ نفره..من نذری دارم ۱۰ کیلو میپزم ۷۰ پرس میشه

نذر فرق داره 

برای مهمونی باید یه مقدارم توی دیس بمونه 

یا کسی بیشتر بخواد بخوره 

باید ۶ نفر برا هرکیلو حساب کنه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

نذر فرق داره  برای مهمونی باید یه مقدارم توی دیس بمونه  یا کسی بیشتر بخواد بخوره  ...

بله منم گفتم هر کیلو ۷ پیونه میشه..برا مهمونی من ۵ پیمونه بیشتر میزارم..ولی ۵ کیلو زیاد میشه

من مهمون خیلی دارم همش بالای ۲۰ نفر سه کیلو نیم بزاره کافیه دیسم خالی نمیمونه