2777
2789
من دو سه تا دارم اااااما از همه چی هیچوقت براشون نگفتم، ولی همکارام رو میبینم هر روز با یه دوستشپن ب ...

منم خالم امسال دخترش دانشجو شده ولی هنوز با دوستان دوران دبستانش دوره گردش و تفریح دارن

یا خونه هم میرن و کافه و...

خب میبینم خیلی خوبه و خوش میگذره میگم منم دلم میخواد یه جمع انقد صمیمی بودیم

الان شما هم باز خوبه تو موقعیتش هستی عزیزم 

بنظرم با یکی دو تاش که ارزشش رو داره کم کم صمیمی بشو در حد کافی 

و از نظر من کار درستی میکنی همه چی رو تعریف نمیکنی معلوم نیست ادم همیشه انقد با هم خوب و صمیمی بمونه 

همون بهتره اتو دست کسی نداشته باشه 

شایدم چون همیشه اینجور فکر کردم هنوز تنهام و دوست صمیمی ندارم 

نمیدونم   

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگ بود خیلی بزرگ 

الان ولی خیلی کوچیکش کردم خیلی زیاد 

و خانواده امو وارد اون حلقه کردم 

حداقل اینطوری آرومم 

با اینکه خیلی وقتا احساس تنهایی بهم دست میده 

ولی حداقل سرگرم مشکلات و دغدغه های خودمم 

و نگران این نیستم که دوستی بخواد بهم پشت کنه یا از پشت بهم خنجر بزنه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
دوست خوب از نظر تو کیه؟ و همینطور دوست بد

دوست خوبه اینه که پیشش راحتی و خود واقعیتی پیشش هیچی برای مخفی کردن ازش نداری دوست بد هم اینه که محرمت نیست و خیلی راحت بفروشت خیلی راحت تو جمعی که نیستی پشت سرت حرف بزنه 

همون تازگی ها سعی کردم این حلقه رو یکم برزگ کنم در حد یه نفر اضافه کردم اما پشیمونم گاهی ... 

اگه آدم خوبی رو انتخاب کرده باشی پشیمون چرا؟! مگه اینکه تو گذشت زمان خلافش بهت ثابت بشه 

ببین من قبلا وقتی سنم کمتر بود کلی دوست داشتم از حدودا ۱۶ ۱۷ به بعد کلا اخلاقم عوض شد و اینو اکثرا بهم میگن ... 

تو اون مدت خیلی از دوستامو گذاشتم کنار و الان فقط یه تعداد زیادی از ادمارو صرفا میشناسم 

منم خالم امسال دخترش دانشجو شده ولی هنوز با دوستان دوران دبستانش دوره گردش و تفریح دارن یا خونه هم ...

دقیقا دقیقا منم نمیخوام اتو دست کسی بدم به خاطر همین دایره ی دوستام محدوده هر چی فکر میکنم هیچ وقت از دوست ضربه نخوردم نمیدونم چرا بازم فکر میکنم نباید دستشون آتو بدم

یکی از همکلاسی های دانشگاهمون از دوست پسرش باردار شد اکثرا تو کلاس فهمیدیم و خب خیلی عادی برخورد کرد هیچ موقع هم نترسید دست کسی چیزی بیفته اما خدای ناکرده این اتفاق برای من میفتاد از خودمم پنهون میکردم چه برسه بقیه

بزرگ بود خیلی بزرگ  الان ولی خیلی کوچیکش کردم خیلی زیاد  و خانواده امو وارد اون حلقه کرد ...

چه قدر خوب

مثلا این دوستی که من تازه یکم باهاش صمیمی شدم بعضی رفتارهاش مناسب نیست نگرانم اونم به پای من بزنن که آره دوستش اینطوریه اینم اینطوریه حتما