2777
2789
نه عزیزم نگران نباش

من وقتی ک عمل شدم اون موقع منو فرستادن سی تی تو ریه ام ندول دیده شد ۱۵ میلی فرستادن برونسکوپی وپت اسکن ک منفی شدن گفتن عفونت هست من برونشکتازی هم دارم اندازه ندول یه میلی فرق کرد گفتن یه میلی مهم نیس هی پیش خودم میگم نکنه اون متاستازه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل شدی؟

نه عزیزم بهم چند تا ویتامین دادن ،گفتن ۶ماهه دیگه بیا سونو،فعلا ۳ماه شده اما دیگه نمیتونم استرسو تحمل کنم،میخوام برم تبریز یه بار دیگه اونجا معاینه بشم بلکه خدا رحم کرد وخیالم راحت شد 

نه عزیزم بهم چند تا ویتامین دادن ،گفتن ۶ماهه دیگه بیا سونو،فعلا ۳ماه شده اما دیگه نمیتونم استرسو تحم ...

نگران نباش گلم حتما چیزی مهمی نبوده استرس نداشته نباش چون اگ خدایی نکرده مهم بود تحت نظر نمی‌گفتند ک باشی 

نگران نباش گلم حتما چیزی مهمی نبوده استرس نداشته نباش چون اگ خدایی نکرده مهم بود تحت نظر نمی‌گفتند ک ...

مرسی گلم، انشالله واسه شما هم چیزی نیست،خدا انشالله همه مریضا رو شفا بده

داییم ۷سال پیش سرطان روده بزرگ داشت شیمی درمانی و جراحی کرد خوب شد 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤