2777
2789
عههه بیدارین شما🥴😂 بوس و نگهداری پیش خودتون یکیش هم اضافه تر از طرفه من بیاد و بشینه رو لپتون😂❤️

بله بله 

به حدی خواب من ناااامنظم هست که دیگه به ساعت نگاه نمیکنم 

عشقی میخوابم و عشقی بیدار میشم😂

دختر مهربووون❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

این شغل خسته شون میکنه ببین پرستاری پول چندان زیادی توش نیست مطمئن باش با عشق انتخاب کردن و دوست دا ...

چیشد که پرستاری؟ 

شما که بنظرم انسانی بودین و رتبتون هم خیلی خوب شده بود.. یا اشتباه میکنم🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این شغل خسته شون میکنه ببین پرستاری پول چندان زیادی توش نیست مطمئن باش با عشق انتخاب کردن و دوست دا ...

اره واقعا سروکله زدن با مریضها سخته 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

خوشم نمیاد ازشون

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بله بله  به حدی خواب من ناااامنظم هست که دیگه به ساعت نگاه نمیکنم  عشقی میخوابم و عشقی ب ...

اوووه 

مراقب خودتون و علی الخصوص سلامتیتون باشیدااا 

پرستار خوش قلب و مهربون هستااا ولی کم هست🥴

قلبم منید💜

اوووه  مراقب خودتون و علی الخصوص سلامتیتون باشیدااا  پرستار خوش قلب و مهربون هستااا ولی ...

چشم عزیزم❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

متاسفانه خیلی پیگیر کارای مریض ها نیستن بعضی هاشون.بعضی دیگه دلسوزن جور اون یکی ها رو میکشن.

یه دونه گفتم یه گواهی بدین که من اینجا همراه بیمار بودم بدم محل کارم.برگشت با عصبانیت گفت چه چیزایی از ادم میخوان.ما همچین چیزی نداریم.حالا خوبه خانم بود.دکتره که برج زهر مار بود.

کاربر آقا هستم 

هرچییییییییییی به پستم خورده،گنداخلاق بودن‌اش

بخدا نمیشه اصلا ازشون یه سوال بپرسید

همین امروز رفتم بیمارستان،خواهرم زایمان کرد بود تو ایستگاه پرستاری۳تاخانم بودن ۱ آقا پرستابودن،ازشون پرسیدم فلانی کدوم اتاق،اصلا جواب ندادن عین ......بعد آقا شنید به همکاراش میگه بخدا ما ازصب هرروز همین دردسر داریم هرکی میاد میپرسه مریضمون کدوم اتاق

تابلو هم نداشتن نگاه کنم خودم پیدا کنم،که خدایی نکرده به زحمت نیافتن

حالا همشون هم بیکار نشسته بودنا،بگم سرشون شلوغ بود نه چرت و پرت هی بهم میگفتن

آخیییییییش گفتم راحت شدم😌😌😌😌

نامردااا من قراره پرستار شم گفتم الان همه تعریف میکنن

نظر بقیه،راه تو رو مشخص نمیکنه عزیزم 

هر کسی نسبت به تجربش نظر میده 

تو خودت خوب باش و این شغل و مسئولیت رو پیش ببر 

بقیش مهم نیست دیگه 

حالا بگن پرستارا با همه راحت هستن،بداخلاقن،زیردست پزشک هستن،کار نمیکنن و....مهم نیست 

تو خودتی که به شغلت ارزش میدی 

موفق باشی🤍

چیشد که پرستاری؟  شما که بنظرم انسانی بودین و رتبتون هم خیلی خوب شده بود.. یا اشتباه میکنم🥴

نه عزیزم من تجربی بودم

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم