degisikli_kiz مدیر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1650 عنوان تلگرام | مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 18 پست خود بخود از دیترس خارج شدواردش که میشم همون صفحه ای میاد که باید شماره وارد کنیکسی تجربه ای داره؟ 1402/08/18 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flower_md عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 35 بله دقیقا اپدیتش نکرده بودم تلگرام اصلی هم بود شماره رو وارد کنم با کد جدید برمیگرده به حالت قبل؟ی ... شمارتو بزن کد که اومد وارد کن وارد میشی همون اکانت قبلیت
مامان_یزدان_جووون عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1941 من الان متوجه نمیشم چطور دسترسی پیدا کرده؟ سیمکارت پیش خودمه نیاز ب سیم کارت نیس شمارتو داشته باشع کافیه میزنه تو تل بعد اگ ب گوشی توعم دسترسی داشته باشع کدی ک میاد رو شمارتو بر میداره و وارد تل میشهحالا تو دوبارع با تلگرام اصلی و بروز رسانی همون شمارتو وارد کن اگر تونسی وارد تل بشی نشست هایه فعالتو چک کن ببین اگ فقد خودت هسی ک باگ تل بوده خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱
degisikli_kiz مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1650 مجدد برگ وارد تلگرام شو شماره و کد و اینا که میاد بزن بعد برو قسمت تنظیمات بعد بزن دستگاه ها ببین جز ... همینکارو کردم دستگاه دیگه ای نبود
degisikli_kiz مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1650 همینکاری که گفتید رو انجام دادمو برگشتم به همون صفحه قبلینشستها رو هم چک کردم و دستگاه دیگه ای نبودممنون از همگیتون بابت راهنمایی❤احتمالا دلیلش این بوده که اپدیت نکرده بودمش چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه