2777
2789
عنوان

ی چیزی میگید پاشم برم درس بخونم؟(:

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 33 پست

نگای دخترای مردم کن اون از دختر خالت این از تو 

پاشو برو تا به بابات نگفتم   

چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من .              دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب این فک کن ک اگ تو الن نخونی از هزاران نفری ک الن میخونن عقب میمونی

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
بخاب بابا صبزود پاشو بخون

نمیتونم فردا مهمونم داریم باید فیزیکو ی فصل رو جمع کنم هیی(:🚶❤️‍🩹

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵...
اتفاقا داره باید ذهن امادگی داشته باشه 

خب اگ بگیم باید ذهن امادگی داشته باشه باید خیلی از وقتا بیکار بشینیم 

باید یکمم با اجبار بخونیم و ذهنو ب این روند عادت بدیم

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
مهندسی کامپیوتر

یه سوال الان نمی تونی مثلا یه برنامه خفن مثل واتساپ درست کنی و پولدار شی؟؟ 

مگه اون زاک برگ هم کامپیوتر و برنامه نویسی نخونده؟؟ 

فرق شما چیه با هم؟؟ 

یه سوال الان نمی تونی مثلا یه برنامه خفن مثل واتساپ درست کنی و پولدار شی؟؟  مگه اون زاک برگ هم ...

من ترم یکم😂

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵...

اگه نمیخوای فردا درحالی که داری کهنه بچتو میشوری و ب کارت خالی از پولت فکر کنی وب آرزوهای نرسیدت و بگی خدایا چی میشد منم ی کاره ای میشدم... پاشو برو از الان برای آیندت تلاش کن... 😂حالا نخوندی هم جای دوری نمیره ی شوهر پولدار پیدا کن

اگه نمیخوای فردا درحالی که داری کهنه بچتو میشوری و ب کارت خالی از پولت فکر کنی وب آرزوهای نرسیدت و ب ...

تنها دلیل درس خوندنم اینه برم سر کار مستقل شم 🥲

حالا بعدش که فول ترم شدی چی 😑

بستگی داره خب چقدر تجربه داشته باشم کلاس رفته باشم درسای  دانشگاه و فهمیده باشم کد زدنم چطوری باشه هزار تا چیز هست امیدوارم خدا کمکم کنه بتونم ی برنامه نویس خوب شم 

2790
2778
2791
2779
2792