2777
2789
عنوان

ممکنه هرکی اطلاعی داره کمک کنه دارم میمیرم بخدا از حال خراب😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون بی دلیل عصبی میشه و مخصوصا که صداش عوض میشه احتمالش هس پیش جادوگر اینا نباش پیش یه آدم مومن ببر ...

از کجا میشه پیدا کرد نمیشناسم اصلا 

خدا کنه همینطور باشه ک اگ اینطور باشه تا آخر عمر دعات میکنم

شاید همزاد داره اذیتش میکنه تو اون حالت کهشد ایت کروسی بخوان فوت کن بهش خیلی خوبه خدارو شکر چیزی نمی ...

آخه انقدر کوتاهه ک نمیشه حتی آیت الکرسی خوند و اینکه انقدر خودم میترسم ک حقیقتش مات میمونم 😭😔

آخه انقدر کوتاهه ک نمیشه حتی آیت الکرسی خوند و اینکه انقدر خودم میترسم ک حقیقتش مات میمونم 😭😔

خوب بخون حالتش بیشتر نشه نترس من جنی بود میدیدم اذیتم میکردن فقط ایت الکرسی خوندم خوب شدم پیش دعانویسم رفتم خوب نشدم یه سید بهم گفت و خوندمو خوب شدم

نمیدونم پیش سیدی آخوندی چیزی ببر شاید فهمیدن 

یکم پرس و جو کنی حتما پیدا میکنی

من یه مطلبی خوندم واقعی بود یه زنی همینطور شده بود مثل دیوونه ها بعد پیش یه آخوندی بردن که میفهمیده 

یه دعایی خونده صدای جنه شنیده شده باز دعا خونده ار بدنش درآورده جن میترسیده شیطان اذیتش کنه چون ماموریت داشته اونقد اذیتش کنه تا دیوونه بشه خودشو بکشه 

بعد آخونده دقیق یادم نیس ولی فکر کنم گفته اذان بگه یا چی که مسلمان شده و همینطور گفته خانوادش بگن تا شیطان نتونه اذیتشون کنه

عههه وای آدم میترسه 

حتما این کارو بکنین

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

باز دقیق نمیدونم ولی جن که بره تو جلدش مسلمان نیس پس از نماز خوندن و قرآن خوندن پسرتون بدش میاد 

بگید قرآن بخونه اگه دید وسطاش اذیت میشه یا نمیتونه و خوشش نمیاد احتمالش هس

یکی از راه های ورود جن تو حمام زمانیه که کامل طرف لخته و یاد خدا نمیکنه

برای پسرت دعا میکنم انشالله مشکلش حل بشه برای منم دعا کن خیلی گرفتارم

دختره عزیزم..ولی دخترم نیس... توروخدا براش دعا کن ..مدرسه میره کلا خودشم تو فشاره... انشالله مشکلاتت حل شه و خیر ببینی عزیزم