2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من جوری بودم بش میگفتن تو و این باهم نمیتونین ب شوخی میگفتنش ها...میگفتنش این خیلی دختر ناز ناز ...

هرچی بیشتر حرف میزنیم اقا ب این نتیجه میرسم واقا مردا انگاری عین همدیگه ان...

واقا مردا عطش بدست اوردن دارن و میدونن ب دست بیارن دیگه حله منت کشی لازم نیس...

ان شاالله ک خدا اخرعاقبتت رو کنارب خیرو خوشی تقدیرکنه ک از ته دل بخندی...

خیلی حال میکنم خاطراتت میگی خودم میام جلوچشمم❤️🥰

😅😅😅😅😅 میدونی میخواستم راجع ب جومونگ چی بگم؟ بگم از سوسانو بدم مییاد چون خیلی خودخواهه. چندددد ...

بابااااااااا دمت گرم باابن تحلیلت نمیدونی چه متفکرانه خودمش😅😅😅

نکن بامن اینجوری من همه سال جومونگ رودوست داشتم الان دلم برا تسو کباب شد

خدایی ملکه اگ پلیدشد بخاطر توجه ندیدن از کسی بود ک عاشقش بود اینو واقعا راست گفتی

سلام دخترها امروز بعد یک ماه صبح وقتی داشت می‌رفت کلاس بهم گفت دوست دارم.  امروز ظهر بعد نا ...

پیشرفت خوبی بوده ماشاالله ولی دقتت بیشترکن من حساس میشم مردا مهربون میشن یعنی اینجوری نبودما اینجوری شدم...

ولی خیلی خوبه ان شاالله ب زودی بگه میخاد رسمیش کنه و همچی حل بشه...

بازم ازاین چیاتعذبف کن دلمون خوش بشه برات صلوات میفرستم عزیزممم❤️

چندماه بود میگفت دیگ نمیشه منو تو ..میگف ولی هیچوقت ازدواج نمیکنم..درست نمیگف چرا ولی میدونستم خانوا ...

صبرکن قشنگم ببینینم تهش چی میشه ان شاالله ک تهش قشنگه برات😉❤️

برات صلوات فرستادم گلی

قربونت توبرم فاطمه جان.من دلم میخوادقبلش شماعروس بشین ودوستای دیگه م

حالا من یه دستی پشت سرهمه بزنم بتونم رو خودم تمرکز کنم ببینم منم نیمه گمشدم کدوم گور گم شده😅

صبرکن قشنگم ببینینم تهش چی میشه ان شاالله ک تهش قشنگه برات😉❤️ برات صلوات فرستادم گلی

فداتشم مرسی عزیزم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلام عزیزای دلمم خیلی دلم میخواد زود ب زود بیام اینجا اما نتونستم چن روزه بیام چون من گفتم بهتون تو ...

ای بابا من نمیدونستم مشکلتو عزیزمممم ان شاالله ک حل بشه اگ دیدی کاری ازمون برمیادحتما بهمون بگو...

منم مشکل سردی رحم دارن الان خیلیا مشکل دارن اما رعایت کن ک وخیم نشه اگ میتونی برو طب سنتی...

ان شاالله ک قالی بافی برات خیروبرکت و عشق بیاره عزیزم...

اره حتما برامون بفرس خیلی دوس دارم بدونم

بچه هااا من امروز اومدم حرم حضرت معصومه(س) ی مدته دعای توسل ب روش آقای بیگلری و آیت الله کاشانی میخو ...

ای جاااااااان ان شاالله ک خیلی زوووووووود حاجتت میگیری عزیزم نشونه قشنگیه ادم دلش گرم میشه الهی ک خوش خبر باشی برامون❤️

بچه ها اینو تو کامنتای پست نازنین گذاشتم.اما گفتم شاید نبینید.اینجام فرستادم.حتما انجام بدید خیلی خو ...

ای جاااااااان مرسی ازت من واقا اونجا وقت نمیکنم برم مگه هفته ای ماهی خوب کردی فرستادی الهی خیر ببینی عزیزمممممم❤️