2777
2789
به نظرت اینا ارزششو دارن ما ایقد داریم خودمون براشون هلاک میکنیم بعضی وقتها صبرم تموم میشه میگم پشت ...

واقعیتش هیشکی جز خانواده ادم ارزش نداره اما دل اگ ارزش گذاری بلد بود انقدر اذیت نمیشد...

منم امروز داشتم فکرمیکردم ک دیگه بهش فکرنکنم دوسش نداشته باشم😅😅

نه دیگه دیروز اومدم خونم تا جمعه شب نمیبینمش  دیروز دم اومدن گفتم صحیفه سجادیه ات رو بده گف ...

خیلی حساسی مردا مث ما زنا نیستن که شاید ی دلیلی داشته...

ولی خب هرچی بیشتر ب خودت اهمیت بدی بقیه هم بیشتر اهمیت میدن نمیدونم‌چه قانونیه تودنیا وقتی ازخودت بگذری بخاطر بقیه همون ادما بخاطرخودشون اذیت میگذرن و ردمیشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن اصلا...ینی باید خدا معجزه کنه وگرن این دوتا خانواده دوتاشون بشه هم کنسلش نمیکنن ک دعواشون نمیشه...

برا خدا هیچی نشد نداره خیلی خانواده هاهم ظاهر حفظ میکنن درونشون کسی خبر ندارع...

توک‌متوسل ب خدا و ائمه شدی پس یقین قلبی داشته باش خدا برات قشنگ می‌چینه استرس نداشته باش ک نشون بدی ب خدا ک واقا منتظر اتفاق خوبی چون میدونی روت رو زمین نمیندازه...

ی جایی خوندم یکی از ائمه گفته بود وقتی خاستتونو ب خدا میگین انقدر خدارو باورداشته باشین ک وقتی بلندمیشین انگار خاستتون اجابت شده

برا خدا هیچی نشد نداره خیلی خانواده هاهم ظاهر حفظ میکنن درونشون کسی خبر ندارع... توک‌متوسل ب خدا و ...

دست خودم نیس اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم اصلا بغض ولم نمیکنه ...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دست خودم نیس اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم اصلا بغض ولم نمیکنه ...

برو بیرون خودتو‌سرگرم کن...

دوست و رفیقی نداری باهاس اوکی باشی قراربذاری؟ 

اینجوری از پا درمیای دختر

برو بیرون خودتو‌سرگرم کن... دوست و رفیقی نداری باهاس اوکی باشی قراربذاری؟  اینجوری از پا درمی ...

اصلا دلم نمیخاد هیشکیو ببینم..مهمون میاد خونمون ب زور تحمل میکنم..تا خونه بابابزرگمم حاضر نیستم برم..اصلا نمیخام هیشکیو ببینم استرس دارم کسی حرفشو بزنه...حوصله هیچکسو ندارم..

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

میگما تو‌نماز حضرت زهرا ب نیت خودت و بعد جداگونه ب نیت عشقت خوندی؟

یه بار ۱۴ شب خوندمش..یه بار ۷شب...چندبارم همینجوری نصف شب خوندمش

برو بیرون خودتو‌سرگرم کن... دوست و رفیقی نداری باهاس اوکی باشی قراربذاری؟  اینجوری از پا درمی ...

من قشنگ میفهممش😔

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.