2777
2789
اون نمازی ک گفتی رو میگی؟من نشنیده بودم تا حالا چجوریه؟

دو رکعت نماز بگذار و بعد از آن این دعا را بخوان:

«يَا مَنْ أَظْهَرَ الْجَمِيلَ وَ سَتَرَ الْقَبِيحَ يَا مَنْ لَمْ يُؤَاخِذْ بِالْجَرِيرَةِ وَ لَمْ يَهْتِكِ السِّتْرَ يَا عَظِيمَ الْمَنِّ يَا كَرِيمَ الصَّفْحِ يَا حَسَنَ التَّجَاوُزِ يَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالرَّحْمَةِ يَا مُنْتَهَى كُلِّ نَجْوَى وَ يَا غَايَةَ كُلِّ شَكْوَى يَا عَوْنَ كُلِّ مُسْتَعِينٍ يَا مُبْتَدِئاً بِالنِّعَمِ قَبْلَ اسْتِحْقَاقِهَا»

ده مرتبه بگو: یا رَبّاهُ، ده مرتبه بگو: یا سَیّداهُ، ده مرتبه بگو: يَا مَوْلَيَاه‏، ده مرتبه بگو: یا غایتاهُ، و ده مرتبه بگو: یا مُنْتَهی غایةِ رَغْبَتاهُ.

سپس بگو: «أَسْأَلُكَ بِحَقِّ هَذِهِ الْأَسْمَاءِ وَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ ع إِلَّا مَا كَشَفْتَ كَرْبِي وَ نَفَّسْتَ هَمِّي وَ فَرَّجْتَ غَمِّي وَ أَصْلَحْتَ حَالِي‏»

سپس حاجت خود را از خدا بخواه.

سپس گونه راست خود را بر زمین بگذار و صد مرتبه بگو: «َ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَايَ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَاي‏»، بعد از آن گونه چپ خود را بر زمین بگذار و صد مرتبه بگو: «أَدْرِکْنی» و این را بسیار تکرار کن. سپس آن قدر بگو: «اَلْغَوْثَ، اَلْغَوْثَ» تا نفس قطع گردد.

بعد از آن سر بردار که خداوند به کرم خود حاجت تو را برآورده می کند، ان شاءالله!

دو رکعت نماز بگذار و بعد از آن این دعا را بخوان: «يَا مَنْ أَظْهَرَ الْجَمِيلَ وَ سَتَرَ الْقَبِيحَ ...

مرسی دورت بگردم😘

انشالله خدا توفیق خوندنشو بده بهمون و بخونیم و همگی حاجت روا شیم😄😍 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ان شاالله ک قبولههههه😅😅 امروز جبرانی زدم چیزی نمونده تموم شه

افررررین پس تموم کردی؟؟؟😍

من تموم کردم😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
مرسی دورت بگردم😘 انشالله خدا توفیق خوندنشو بده بهمون و بخونیم و همگی حاجت روا شیم😄😍  

قربونت برم خانوم گل کاری نکردم فدات

فقط فاطمه جان گفتن یه روزو بگیم همگی باهام همون روز بخونیم وجمعه قرار شدباشه.

ان شاالله منم سعادت داشته باشم بتونم بخونم

دخترا خداروشکر اون طرف ک خیلی بش نزدیکه اونجا نبود کسی هم چیزی نگف.ولی خب بازم نمیدونم قراره چیکارکنن ..چون تا الان خیلی صب کردن ک نامزد نکنن.بازم‌ میگم انشلا خدا برام معجزه کنه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دخترا خداروشکر اون طرف ک خیلی بش نزدیکه اونجا نبود کسی هم چیزی نگف.ولی خب بازم نمیدونم قراره چیکارکن ...

نماز استغاثه ب حضرت زهرا(س)رو خوندی؟؟؟اونو زیاد بخون ب نیت بازشدن این گرهت

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
دخترا خداروشکر اون طرف ک خیلی بش نزدیکه اونجا نبود کسی هم چیزی نگف.ولی خب بازم نمیدونم قراره چیکارکن ...

خداروشکر

دیدی همه ما ادما نگرانیامون از اتفاقای واقعی  بیشتره.

ی جورایی اتفاقایی ک میترسیم رخ بدن اکثرا خدا ختم ب خیر می‌کنه نگران نباش ان شاالله نامزدیشونم معجزه وار کنسل میشه 

خداروشکر دیدی همه ما ادما نگرانیامون از اتفاقای واقعی  بیشتره. ی جورایی اتفاقایی ک میترسیم رخ ...

انشلااا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم