2777
2789
هیچیمون نمیشه😓گاهی انقد حالم بد میشه .میگم کاش بمیرم ولی بدیش این ک ادم نمیمیره هم

دقیقا منم آرزوی مرگ میکنم 

دوسال پیش که مادرم فوت شد عشقم باعث شد زنده بمونم اما الان خودش دارع ولم میکنه داره باعث مرگم میشه

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
دقیقا منم آرزوی مرگ میکنم  دوسال پیش که مادرم فوت شد عشقم باعث شد زنده بمونم اما الان خودش دار ...

ما خیلی میدونستیم مخالف داریم ولی خوابشو هم نمیدیدم اینجوری بشه ...میدونی اصن بلدنیستم بدون اون زندگی کنم...رفته بودیم مسافرت باید ینی همیشه انقد لباس می‌گرفتم..هیچی نگرفتم ها هیچی..اصلا هیچ کاری دلم نمیخاد انجام بدم..من هرکاری کردم واسه اون بوده..ینی همو نمیدیدم ها ولی جورابی هم میگرفتم ب عشق اون بود 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خیلی میدونستیم مخالف داریم ولی خوابشو هم نمیدیدم اینجوری بشه ...میدونی اصن بلدنیستم بدون اون زندگ ...

میفهمم چی میگی 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
وای هرچی زنگ میزنم بهش جواب نمیده نکنه رفته خواستگاری دختره رو ببینه😭

تو ک گفتی گفتن تو پسندش نمیکنی...پ چیشد؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خواهرای گلم میشه کمکم کنین ؟

چیشده عزیزم ؟

چیشده عزیزم ؟

یه سوال دارم میدونم اینجا جاش نیست بپرسم ببخشید.

درمورد گوشیه خواهرم که دامادمون براخواهرم تازه خریده بود .حالا پین کد میخواد نمیدونم چیکارکنم.گوشی هم دست دوومه

تو ک گفتی گفتن تو پسندش نمیکنی...پ چیشد؟

من سر از کارش در نمیارم سوالم میپرسم عصبانی میشه 

وای هرچی میگم عصبانی میشه داد میزنه 

من سر از کارش در نمیارم سوالم میپرسم عصبانی میشه  وای هرچی میگم عصبانی میشه داد میزنه

ای باباااا

ای باباااا

میخوام دیگه تمومش کنم تحمل این حقارت ندارم دیگه ام هیچ دعا و ختمی واسش نمیگیرم 

چرا خودمو واس کسی بکشم که تمام زندگیم دو سال  واسش گذاشتم بعد با بدترین شیوه ولم کرد 

نمیدونم ممکنه چون خیلی حرص میخورم... اره مجازی واقعا حال ادمو بد میکنه اثر مطالب غمگینن... سرپامیش ...

دقیقا عزیزمممممم

راستی فاطمه من تموم کردم امشب

تو چیکار کردی؟؟؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
بد نیستم...ما یه برنامه ای زده بودیم ک اونجا میحرفیدیم ک کسی نفهمه .دوماه و چند روزه انلاین نشده دیگ ...

انقدر چکش نکن میدونم سخته ها ولی چک کردنش خودت اذیت میکنه وقتی ان نشده توام زیاد ان نشو بذار ببین خدا چکارمیکنه امیدوارم خیلی زود غافلگیر بشی اونم از شوق

اوم..منم اینجوریم...من دیگ اصلا تو هیچ جمعیییی هیچ جمعی نمیتونم بشینم ی وقت کسی حرفی ازش نزنه .استرس ...

درکت میکنم💔💔💔

ولی خب بلاخذه خدابرامون جبران میکنه اینجوری ک نمیمونه🙂

تمام دلخوشیم خداس