2777
2789
اگ رهاش کنی بهترمیاد سمتت. و البته بهترم میتونی تصمیم بگیری. سخته ها اما نشدنی نیس مثلامنو ببین😉 ...

اگر نیومد چی 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سرشو انداخت پایین با حالت خجالت لبخند زد منم آب شدم رفتم زمین

چی نوشته بودی؟؟

ذکر برگرداندن معشوق؟!

کاربدی نکردی واسه دلت بوده خیلی هم دلش بخا ک راه خدارو رفتی...

والا بخدا

بله درسته عزیزم.منظورم این بود همزاد بد چجوری بدونیم داریم یانه؟

شناخت عوامل ماورایی
 علائم همزاد شیطانی

همزاد شیطانی یا جن کافر تقریبا یسری علایم مشابه دارند چون ذات جفتش بد هست اما در تفکیک کمی فرق دارد
همزاد شیطانی باعث بوجود آمدن مشکلات زیر در انسان میشود
️معمولا زمانی که همزاد شیطانی درون جسم فعال باشد، چشم زخم و حسد نیز خنثی می شود. چون شیطان به شیطان ضرر نمیرساند. به همین خاطر است که بعضیها را میبینیم خیلی زود تحت تاثیر چشم و حسد قرار میگیرند اما بعضیها در همان شرایط، چشم و حسد روی آنها کارگر نیست.

تنگی رزق ، عصبانیت
کم شدن آرامش و خواب شبانه
فکرهای منفی و مخرب و افسردگی
ترس از تاریکی و دلشوره به خصوص از اذان مغرب تا اذان صبح
مورد محبت قرار نگرفتن و گره درامورات روزمره
تحریکات شدید جنسی و نیاز پیدا کردن به خود ارضایی
تحریک به کفر و ناسزا گفتن و نامفهوم شدن دین و عبادت
عدم توانایی جنسی و باردار نشدن
بیماریهای جسمی و روحی
دیدن سیاهی یا ردشدن مثل دود
سرگیجه، حالت تهوع، صرع
ضعف عمومی در اندام به خصوص پاها
ریزش غیرعادی موها و افت فشار و تپش قلب
بستگي بخت و بهم خوردن روابط عاطفي

شناخت عوامل ماورایی  علائم همزاد شیطانی  همزاد شیطانی یا جن کافر تقریبا یسری عل ...

ممنون گلم خيلي زحمت كشيدي عزيزدلم   ممنونتم آبجي گلم  

راستش من بعضي از اين علامت هارو دارم     

بچها هرکی پیاممو دید میشه برام دعاکنه خیلی دلم بیقراره انقدر ک اصلا تاالان چشم روهم نذاشتم....

چرا عزیزم چیشدع

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچها شهدا گمنام بودم عصری همتونو دعاکردم هرکی که اسمش اومد توذهنم باحاجتش گفتم چون ترسیدم کسی جابمون ...

قربونت تو برم من مهربون چقد خوبي تو مرسي كه به ياد ماهم هستي گلم    

به حق حضرت زينب ان شاالله حاجت دلتو بگيري فاطمه جانم      

بچها شهدا گمنام بودم عصری همتونو دعاکردم هرکی که اسمش اومد توذهنم باحاجتش گفتم چون ترسیدم کسی جابمون ...

ان شالله همه ي اونايي كه حاجت دارن حاجت روا بشن آلهـي آمين.

بچه ها اینو من دیشب دیدن میگن خیلی خوبه .زدم نی نی سایت نظراتو راجبش خوندم قبلا حیلیا گفتن خوبه..من دیشب میدونستم با صدا زنگ گوشی بیدارنمیشم قبل اذون..چون مامانم بیدارم میکنه...گفتمش خدایا ی کاری کن بلندشم..دقیقا ۱۰ دقیقه قبل اذون ی جوری انگار کسی بیدارم کرد .بیدارشدم خوندمش... امتحان کنین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

واي خداي من دقيق ميفته روز تولدم اگه حاجتمو بدي ميشه بهترين هديه تولدازطرف خودت  .يعني ميشه ؟

پیش خدا هیچی نشد نداره عزیزم

باورکن یه وقتایی مردن عاقبت ب خیریه... من ی وقتایی مث الان دلم میخاد نفس نکشم برم پیش خدا بسکه تحمل ...

نگو تورو خدا.من تازه پيدات كردم مهربونم به حرفاي قشنگت وبه اميد دادنات نياز دارم خوشگلم .