2777
2789
این رفیق عشقت مجرده یا همش بیکاره همش پیش عشقته؟اگه مجرده براش دختر پیداش کنین سرش گرم بشه از شرش را ...

مجرد داره رفته خواستگاری به اینم گفته توام برو خواستگاری 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رفتم خیلی خوب بود اگر رفیقش بزاره  امروز هم ناهار اومد خونم دوست داشت بمونه شب اما رفیقش ن ...

چرامگ چکارمیکنع؟؟

چی گف ک نذاش بمونه

ناامیدنباش ان شاالله این حاجتتم‌میگیری

از حرفاش و اینکه تلفنی با دوستش حرف میزنه متوجه میشم خیلی رفیقش رو دوست داره اصلا دعوای شدید ما سر ...

سعی ک باسیاست جداش کنی ازش ن بادعوا عزیزم...

میدونی مردا کلا لجبازن ولی رام شدنین قلقش پیدا کن سعی کن سراینکه بااون خوبه حساسیتت رو دیگه نشون ندی

اینجوری نگو هاا ازت دلخورمیشم .نامید نشو نفس صبور باش خودتو بسپاربه خودش 

چشم بانوجان چشممم.

ان شاالله خدا ب قشنگی دلاتون نگاه کنه حاجت هممون رو بده حاجت منم بده و ب دل سیاهم نگاه نکنه😉❤️

عزیزم من همین الان چهارقل وحمدو آیت الکرسی روبه آب خوندم وخوردم مزه آب تغییرنکرد.

خب شاید تو خودت ب شخصه دعانداری...

یعنی این دعاها برا تو نیست ولی درکل خونه ای ک دعا باشه سنگینیش ب ادم میوفتع

ان شاالله ک‌بخاطر سوره هاییه پخش میکنی خنثی شده هرچی‌بوده😉😉

واقعا همینطوره من خودم همیشه هر جا پا میزارم اولش بسم الله میگم اینجوری دیگه خیالم راحت میشه...روی گ ...

این ترفند بلدنبودم‌خدایی...

حتما اگ بقبه بذارن این حرکت‌ میزنم

فدا مدا😘💖🌹انشالله به امید خدا...این حس ناامیدی بیشتر وقتا سراغ منم میاد ولی مقاومت میکنم همش پیش ...

من خیلی زیاد این روزا ته دلم خالی شده نمیدونم چرا.

منم چهارتاختم صلوات برداشتم ک دوتاش تموم شده دوتاش مونده ختم استغفارم گروهی هستم امیدوارم خدا از گناهام بگذره ک میدونم هرچی بدیه ازخودمه و هرچی خیره از خوبیه خداس و لطف و کرمش ک اگ واقعا میخاس رحم نکنه من بیچاره ترازاین حرفابودم...

دلم قرصه ب بودن شماها میگم تنها نیستم ادمایی هستن ک دلی بهشون نزدیکم حتی اگ ندونم کی هستن و کجای این دنیان...

واقعا امیدوارم خدا از گناهام ب شخصع بگذره بخاطر شماها🥰❤️

چندین ساله انقدر شبهای قدر تا صبح ضجه زدم ولی نشد😞 چندین بار ختم ۱۲۰۰۰ یاعلی رو که توی سه روز پشت ...

صبرخدا گرچه زیادع ولی برنامه ریزیش بینظیرع امیدوارانه ادامع بده ان شاالله ک همچی درست میشه نگران نباش