2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادامه تحصیلم بود که اتفاقا زمانش هم گذشته بود اما معجزه وار درست شد الحمدالله همه میگفتن تو پارتی کل ...

ای جاااااااان واقعا درک میکنم تحصیلی یا باید خدارو داشته باشی یا پارتی کلفت ک بازم اگ‌پارتی باشه خدا نخاد بازم‌نمیشه...

خوشحالم ک ی حاجت گرفتی

ممنون گلم ان شاءالله به زودی خبر تو و عشقتو بشنویم 💖و البته وصال همه دلدارها...

دورت بگردم مننننن😍😍😍😍

الهی ک همه حاجت روا بشیم ب زودی❤️😍

البته هرچند خودم دیگه امید ندارم و صلوات میفرستم 😔

آره بايد امتحان كرد حقیقتا اینطورام نیست که با خوندن چهارقل و آیةالكرسى اونا ديگه نزديكمون نشن يا ا ...

از یه نفر شنبدم ک ب نفر بوده جن ب بدن دختری رفته بوده و هرجا میرفتن کسی نتونسته جن رو از بدنش خارج کنه تا اینکه از قضاجایی میرن و طرف موفق میشع(البته ب سختی فراوون) وقتی از دختره میپرسن چی شد اندفعه میگه همه اونام همین دعارو‌میخوندن اما این یکی اسم حضرت علی رو هم برده باعث شده اون جن از بدنم جدا بشه....

بنظرم ب حضرت علی متوسل بشیم

حتما بی سبب نبوده ک یادم اومد

چ کردی رفتی پیشش ؟؟؟

اره رفتم خیلی خوب بود اگر رفیقش بزاره 

امروز هم ناهار اومد خونم دوست داشت بمونه شب اما رفیقش نزاشت خیلی حالم بد شد اما ب رو خودم میاوردم

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
ای جاااااااان واقعا درک میکنم تحصیلی یا باید خدارو داشته باشی یا پارتی کلفت ک بازم اگ‌پارتی باشه خدا ...

فدایت 

ان شاالله حاجت روایی شما

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
من موافقم باحتی اگ بخاین گروه میزنم لینک میدم بیایین... اما اگ همه ایتا داشته باشن ک‌ فکرنکنم

شما گروه تشکیل بدع لینک بزار هرکی دوست داشت میاد

از کجا فهمیدی اون باعث جداییتونه؟؟؟

از حرفاش و اینکه تلفنی با دوستش حرف میزنه متوجه میشم

خیلی رفیقش رو دوست داره اصلا دعوای شدید ما سر اون بود ک بعدش گفت ازت دل بریدم 

رفیقش باید ب این ی پولی میداد در حد شونزده میلیون ی سری کتاب نفیس داشت اونو فروخت پول عشقم داد حالا دیشب بهم میگفت ببین رفیقم ب خاااااطر من کتاب مورد علاقش فروخت😐