2777
2789
بله راست میگی.موقع گفتن استغاربا تسبیح نمیگی؟ من هرباربا تسبیح گفتنی یادداشت میکنم مثلا یه دور تسبیح ...

یادداشت میکنم خاهر اگ یادداشت نکنم ک نابودمممم🤣🤣🤣

از بس وسواس دارم یهو میگم میشه نگفتم بد گفتم یهو چندتا برمیگردم یا تسبیح تودستمه میدونم قسمت کمتر مونده میگم ن اشتبا میکنم قسمت بیشتر میگم...

ی وضعی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرا میگم احیانا شماهم اینجوری هستین مثلا من یخورده که یکی ازعلایمم خوب میشه میگم خوب شدم دیگه بعد ...

دراین موقع هرچی از خودت دیدی ک برات خوش اومد بگو ماشاالله لاحول ولاقوه الا بلله العلی العظیم...

تبارک الله احسن الخالقین

اینازو بگو چیزی نمیشه

بعد اقای اکبرابادی گفت هیچوقت صدابلند ازخودتون تعریف نکنین مخصوصا تو اینه و درشب چون اجنه میشنون جذبتون میشن

عزیزم❤قربون دل مهربونت اجی مهربونم😘😍 میترسم اینجا هم یکی پیدا شه بهم بگه حرف نزن😩والا بوخودا😂

میکشم کسی رو بخاد بگه کسی حرف نزنههههههه

خودممممممم جرش میدم

والا بوخودا

اینجا اومدیم حرف بزنیم که..

گفتیم سرت شلوغه نیستی وگرنه هرروز تگت میکردم حرف بزنی😉

آره فراموشم شده بود .همش ذهنم درگیربود میگفتم حس میکنم کارام تموم نشده 

توقسمت یادداشتات بنویس هرکار کردی تیک بزن صب اول صبح باز تیکارو بردار ازاول هرکدوم انجام دادی تیک بزن اگ متوجه نشدی منظورمو بگو اسکرین یادداشتامو برات بفرستم

درکت میکنم من خودم زخم خورده م... چشم زخم به من زود اثر میکنه همین که چشم میخورم مریض میشم والا آدم ...

بعضیا ب چشم نزدیک ترن و کسایی ک ب چشم نزدیک ترن باید همیشه حواسشون باشه قبل رفتن ب جایی دعا بخونم صبا دعابخونن الان یادم نیست یادم بندازین بعدا عمس از جزوم براتون بفرستم الان پیشم نیست...

منم متاسفانه خیلی تو چشمم نمیدونم چرا رو هر کاری هر حرکتیم زومن همه !جوری شد که نه تونستم دانشگاه بر ...

چشم و دعا اخه گفتی اب برات تلخ بوده...

باز یاداوری کن من ب جزوم برسم میگم چکارکنین...

سخته ولی ارزشش داره...

ان شاالله خدا همه این سالهارو برات جبران کنه قشنگم

فاطمه من تموم کردم ینی صلوات یه چندتا فرستادم اما اگه بتونم میخوام دوباره بفرستم

ای جاااااااان الهی ک ب حق حضرت رقیه وعلی اصغر حاجت روابشی هم تو هم بقیه بچه ها....

منتظر خبرای خوشت هستما حواسم هست کم هستی براهمین بیشتر منتظرم خبر خوش بدی 

من الان امتحان کردم نمیدونم .حس کردم سقف دهنم یکم تلخ شد شایدم تلقین بود 

عاااااشق سرعتی عمل کردنتم نمیدونی این مسر بودنت چقدر دوست دارم این ارادتو واقعا عاشقشم...

نمیشه گفت تلقین بوده شاید کمی تلخی برا انجام کارایی ک میکنی ک باطل بشه...

الهی ک ب زودی هرچی شره ازت دور بشه و هرچی خیره و دلت شاد میشه برات اتفاق بیوفته نازنینم

عاااااشق سرعتی عمل کردنتم نمیدونی این مسر بودنت چقدر دوست دارم این ارادتو واقعا عاشقشم... نمیشه گفت ...

😅😅😅اره ب خواهرمم گفتم بخون بخور ولی اون مزه احساس نکرد..چون بیشتر بنظرم اونم دعا داره تا من...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

کاش قبلش خورده بود یابرو ازهمون جایی اب برداشتی مزه مزه کن ببین چجوریع

قبلش خوردم..ولی حس میکنم تلقین بود 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم