2777
2789
واقعا موندم چیکار کنم 😭😔  ازش دور میشم ایقد حالم‌ بد میشه استرس تمام وجودمو میگیره

فکرکن من چه مدت ازش فاصله دارم چقدر دوسش داشتمو دارم...

این همه میگذره ها اما دیشب برا دلتنگیش گریه میکردم اما وقتی گفن اینجوری میشه ناراحت نشدم ن ک بگم دروغه ها ولی فکرک کردم دیدم من هیچ دلیلی برای جنگیدن براش ندارم..

نمیگم من عالی و خوبم ها ن خیلی اخلاقا بدی دارم خیلی زیاد اما میدونم اونقدری اون از اینکه منو از دست داده نابود میشه من نباید بشم دختر خوب زیاده اما باشرایط من ک راضی باشه با شرایطش کنار بیاد کمه....

همیشه توحرفاش می‌گفت هیچوقت نباید بین ماجدایی بیوفته ولی من بهش گفتم هربار مگ اینکه کسی تو زندگیمون ب جز خودمون نباشه.

میدونی امروز ک فکرمیکنم بااینکه دیشب گریه کردم و خابیدم میبینم واقا همینجوریع اگ دیر بیاد و عشقش سرد بشه دیکه نمیذارم باشه...

چرا سختی بکشم برا ادمی ک خودش میخاد ببازه.ب قول خودش انقدر تو زندگیم باخت داشتم تو یه باخت دیگه...

سخته ها دل کندن انقدر سخته ک فرهاد ترجیح داد کوه بکنه ولی دیگه یه وقتایی جون میدی این وسط‌..

چندروز ب رفیقم میگفتم دیگه دلم تنگ شده میخام اعتراف کنم ولی ارزش اعتراف هم نداشت چون من نمیخاستم کسی بدونه چقدر دوسش داشتم...

توام شرایط مالی اوکی ای هم داری درس میخونی مطمن باش جایگاهت بالاس. مردا از زن مستقل میترسن...

الانم دلی اینو نوشتم برات بگم سخته ها ولی وابستگی پدر دربیاره اک‌یهویی از بغلش قرارباشه جداشی و بدونی یکی دیگه کنارشه واقعا زجر میکشی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اين بخوني كه عاليه.درست وكامله

دوست دارم بخونمش خابم ی حالتی بود انگاری حالت الفا بودم چون همون لحظه کنارش بودم گفتم فاطی گفت بگو یامحمد😅😅😅

میگفت چی میگی گفتم بگو یامحمدبعدش بلندشدم میبینم پخش زمینه میخنده

گلم سوره عنكبوت و محمدرو گوش بديم يا  خودمون بخونيم ؟

ببین من چون واقعا وقت ندارم شب موقع خابیدنم گوش میدادم ی وقتایی موقع کارکردن اما خب صددرصدخوندنش موثرتره هرچند من گوش میدادم حس کردم تغییررو

عزيزم نذرمون چي باشه ؟يا مثلا چيكار كنيم ؟برام سوال شد

من گشتم ولادت یا شهادت یه چیزی بدم بیرون ک‌دیدم جفتش گذشته حالا عید مبعث یادم رفت نگاه کنم اما خب بازم میشه به نام حضرت محمد یه چیزی خیرات کرد

ممنونم ازت گلم .مرسی مهربونم ان شاالله به لطف آقاصاحب زمان به حاجت ومراد دلت برسی. فقط زمان خوندش ر ...

مرسی عزیزممم😍😍😍انشالله آرزوهای قشنگت ب خودت برگرده😍😍

هروقت دوست داشتی میتونی بخونی😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
یعنی به جز اون تخم مرغ دعای دیگه هم میزارن یعنی ؟

نمیدونم

سوره تکویر رو بخون اگه دعایی باشه ب چشمتون مییاد. شایدم اصلا خود ب خود باطل شه

خونمون نمیان اصلا .یبار داداشم ازیه دعانویسی پرسیده بود اینو که گفته بود اینکار توسط جن انجام میشه.م ...

همون سوره تکویرو بخونی عالیه

سوره بقره رو هم باز کن تو خونه. اونوقت دیگه نمیتونن وارد خونه بشن

صدای اذانم یادت نره بلند کنی تو خونه

قربونت برم من خوشگلمممم❤️❤️❤️ توچ کردی؟؟؟ فکرکنم امروز فقط دعاهارو سرسری بخونم صلواتا بعدا

خدانکنههه عزیزم

منم دیشب خوندم ببخشید نتونستم بهت بگم

@elmira_ea   الی جان من جز صلواتام تموم‌کردم... پخش سورهام ک کلا کنکلع🤦🏻‍♀️

ببخشید دیروز جوابتو ندادم

تو چرا ب سوره ها نمیرسی؟؟فک کنم چون زیاده

میخوای دونه دونه باز کن. مثلا اول ۴۰ روز فقط سوره نور، بعد ۴۰ روز فقط سوره محمد، بعد ۴۰ روز فقط سوره بقره

تااخر سال طول میکشه تقریبا😅

عزيزم باطل السحر بعد نماز واجب كه چهل روز شد ديگه نخونيم؟من هنوزم دارم ميخونمش

منم چندتا چله خوندم بخون اشکال ندارع نخونیم اشکال نداره اما تا وقتی میدونی دعا داری بخون بنظرم