2777
2789
سلام قشنگم من تموم کردم توچ کردی

سلام عزیزم منم تموم کردم خداروشکر😍

انشالله حاجت روا بشیم دوتامونم😍و بقیه بچه هام انشالله حاجت روا بشن😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم تموم کردم خداروشکر😍 انشالله حاجت روا بشیم دوتامونم😍و بقیه بچه هام انشالله حاجت روا ...

خب پس چ عاااااااالی...

ان شاالله ان شاالله...

کاروبارت چطوره؟

روحی اوکی شدی؟

خب پس چ عاااااااالی... ان شاالله ان شاالله... کاروبارت چطوره؟ روحی اوکی شدی؟

😘❤😘😗😚😍

والا هیچیم معلوم نیست. کاملا مودی ام. بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا خوب نیستم. هنوز ب این زودی نمیتونم خودمو پیدا کنم. انگار سرگردونم.منتظر یه اتفاق خیلی خوبم انگار

😘❤😘😗😚😍 والا هیچیم معلوم نیست. کاملا مودی ام. بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا خوب نیستم. هنوز ب این زو ...

ان شاالله ب زودی اون اتفاق خوبی ک باید دلت قرص کنه برات رخ میده اما تواول هدفت قشنگ مشخص کن بعد پلع پله برو جلو خداراهو بهت نشون میده غصه نخور.

هرموقع هم خوب نیستی تلگرام پیامی بده من زود آن شم

سلام عزيزم خوبي؟ ميتونم يه كمكي ازت بخوام؟

درمورد حفاظت از خونه اگه آيه يا سوره اي مد نظرت هست بم بگي ؟ ممنون ميشم از لطفت

يكي خيلي اذيتمون ميكنه .نميدونم چجوري وارد خونه ميشه واينكارو ميكنه 

ان شاالله ب زودی اون اتفاق خوبی ک باید دلت قرص کنه برات رخ میده اما تواول هدفت قشنگ مشخص کن بعد پلع ...

چشمممم عزیزم مرسی ک پیشمی تو هرلحظه❤❤

انشالله هرلحظه زندگیت حضرت زهرا(س) و امام حسین(ع)پیشت باشن😍😍😍😍

درمورد حفاظت از خونه اگه آيه يا سوره اي مد نظرت هست بم بگي ؟ ممنون ميشم از لطفت يكي خيلي اذيتمون مي ...

کی وارد خونتون میشه؟آدم؟

اگه فکر میکنی چیز دیگست،بالای در خونتون ایه الکرسی بزنید. ب دیوارای خونه سرکه بزنید. صدای اذان و صدای قرآن رو با صدای بلند تو خونتون باز کنید. برو تو کل خونه بلندبلند بگو الله محمد علی فاطمه حسن حسین

تمام درهای خونه رو باز کن و با صدای بلند سوره تکویر بخون.جوری ک صدات ب همه جای خونه برسه(۴۰ روز اگه بتونی بخونی عالیه)

کی وارد خونتون میشه؟آدم؟ اگه فکر میکنی چیز دیگست،بالای در خونتون ایه الکرسی بزنید. ب دیوارای خونه س ...

قربونت برم من😍😍😍😍😘😘😘

الهی ک امام زمانم کارتو راست و ریس کنه جوری ک ازته دل بخندی😘😘😘❤️❤️❤️

بازم مث قبل نشد جواب پیام بالاییت ریپلی بزنم😅😅😅

بچها امروز‌خیلی عجیب بود برام خاب میدیدم یه نفر بهم میگف به دوستم بگم ذکر یامحمد بگه تاحاجتش بگیره....

حالا ذکر یامحمد نمیدونم چه ذکریه همون یا محمد تنها یعنی بایدبگه

بچها امروز‌خیلی عجیب بود برام خاب میدیدم یه نفر بهم میگف به دوستم بگم ذکر یامحمد بگه تاحاجتش بگیره.. ...

نمیدونم والا... حالم بده ..جایی هستم ک طرفی ک داره نامزد میکنه باهاش اونجاس...الان دق میکنم حالم خوب نیس...خدایا چیکارکنم خدا کمکم کنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بیابامن حرف بزن...نگاش نکن

اون طرف فعلا... اصلا مشکلم این ک نمیخام کسی دیگ مال اون شه من میخامشششششش...انقد بغض کردم الان جلو همه میزنم زیر گریه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم