2777
2789
مال من ک بدتر شده عشقم داره میره اینور اونور خواستگاری تا زن بگیره

اگه شرایطشو نداره که نمیتونه بگیره،وگرنه خیلی ماهه که گفتی میره خواستگاری،دخترای الانم دیگه کم توقع نیستن

اگه شرایطشو نداره که نمیتونه بگیره،وگرنه خیلی ماهه که گفتی میره خواستگاری،دخترای الانم دیگه کم توقع ...

امروز رفته مصاحبه هیئت علمی به احتمال زیاد قبولش کنند چون نخبع ست اگر قبول کنند حقوق بگیر میشه دست رو هر دختری بزاره قبول میکنه 

اینها مهم نیست مهم اینه ک ماه رمضان میگفت عاشقتم میخوامت دعا کن معجزه بشه بهم برسیم  اما الان میگه نه نمیخوامت مگه میشه ی عاشق در عرض یکی دو ماه ۱۸۰ درجه احساساتش عوض بشه

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز رفته مصاحبه هیئت علمی به احتمال زیاد قبولش کنند چون نخبع ست اگر قبول کنند حقوق بگیر میشه دست ر ...

اون وقتی دستش خالی میشه به تو پناه میاره چون تو اونو همه جوری دوستش داری،ولی ببین تا خودش یه شانس میاره همه چیو یادش میره

امروز رفته مصاحبه هیئت علمی به احتمال زیاد قبولش کنند چون نخبع ست اگر قبول کنند حقوق بگیر میشه دست ر ...

بنظر منکه مهم نیست خوشگله یا نخبه اس یا هر چیزی،قبل از هر چیزی باید انسانیت داشته باشه وقتی میبینه انقدر دوستش داری و هربار بهش فرصت میدی ولی علنا بحث خواستگاریو پیش میکشه واقعا چه فایده؟

بنظر منکه مهم نیست خوشگله یا نخبه اس یا هر چیزی،قبل از هر چیزی باید انسانیت داشته باشه وقتی میبینه ا ...

هیچ فایده ای نداره وقتی اون منو دوست نداره 

یعنی ماه رمضان دروغ میگفت ک میخوامت و عاشقتم 

اصلا تو کتم نمیره مردی عاشق باشه و عشقشو به خاطر ناراضی بودن مادرش ول کنه 

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

هیچ فایده ای نداره وقتی اون منو دوست نداره  یعنی ماه رمضان دروغ میگفت ک میخوامت و عاشقتم&nb ...

دقیقا همینه...میدونی حتی طرف باید به حرمت اون رابطه ای که بوده ام انقدر علنا خواستگاری و نخواستنشو نزنه تو صورتت،نه اینکه هی بره بیاد اذیتت کنه

هیچ فایده ای نداره وقتی اون منو دوست نداره  یعنی ماه رمضان دروغ میگفت ک میخوامت و عاشقتم&nb ...

چله حق شناسم گرفتی؟من هربار میگیرم برای اینکه مهرش از دلم بره ام چله ام میشکنه

دقیقا همینه...میدونی حتی طرف باید به حرمت اون رابطه ای که بوده ام انقدر علنا خواستگاری و نخواستنشو ن ...

اره ولی خیلی راحت و علنی میگه بهم واقعا قلبم میشکنه😔😭 مریض روحی شدم ایقد که این منو برد تو اوج امیدواری و از همون جا پرتم کرد تو عمق ناامیدی این کار رو چندبار تکرار کرد و حالا من مریض روحی شدم دیگه چیزی نه خوشحالم میکنه نه ناراحتم

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

چله حق شناسم گرفتی؟من هربار میگیرم برای اینکه مهرش از دلم بره ام چله ام میشکنه

من چند بار نائب گرفتم خواب حاجت روایی هم دیدم اما نمیدونم چرا حاجت روا نشدم 

نمی دونم میدونی یا نه تا آزمایش خون و عقد پیش رفت کارش اما بهم خورد گفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم 

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

من چند بار نائب گرفتم خواب حاجت روایی هم دیدم اما نمیدونم چرا حاجت روا نشدم  نمی دونم میدون ...

شاید مسئله ای بوده یا دختره نخواسته،باید مطمئن میشدی قضیه از چه قرار بوده،وگرنه باز نمیرفت خواستگاری که

شاید مسئله ای بوده یا دختره نخواسته،باید مطمئن میشدی قضیه از چه قرار بوده،وگرنه باز نمیرفت خواستگاری ...

فهمیدم عشقم بهشون گفته باید بیشتر همو بشناسیم پدر دختر هم ناراحت شده بهم زده بعدش پشیمون شدن مادر دختر به عشقم زنگ زده برگردید و فلان اما قبول نکرده خوششون از دختر و خانوادش نیومده جالبه میگفت به خاطر تو بهم زدم اما دروغ میگفت

دوست دارم برای همیشه فراموشش کنم انگار نبوده

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

فهمیدم عشقم بهشون گفته باید بیشتر همو بشناسیم پدر دختر هم ناراحت شده بهم زده بعدش پشیمون شدن مادر دخ ...

مطمئنی؟اخه هیچکس سر شناخت بیشتر بهم نمیزنه تازه وقتی تا پای ازمایش و عقدم بری که انگار اون مرحله رو پشت سر گذاشتی