2777
2789
سلام عزیزمممممممممم خوبی؟! انقدر  درگیر بودمو کارداشتم که خدامیدونه فقط میتونستم گروهو پی وی ه ...

وااااااااااای عزیزززم مرسییییی سلام ما رو ب آقا برسووووون😍😍😍بگو اون دوتا حاجتمو ک خودشون میدونن تا تولدشون میشه بهم بدن؟؟؟؟و اینکه بیماری مامانم کامل درست شه و حل بشه و شفا پیدا کنن انشالله یا راهشو نشونمون بدن ک چطور خوب بشن

اگه تا تولدشون حاجتامو بدن عالیییی میشه

مرسی عزیزززززززززززم ک گفتی😍خیلییییی خوش حالم کردی انشالله امام رضا(ع)پادرمیونی کنن حاجت روا بشی

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
سلام عزیزمممممممممم خوبی؟! انقدر  درگیر بودمو کارداشتم که خدامیدونه فقط میتونستم گروهو پی وی ه ...

انشالله بهت خوش بگذره عزیززززززم😍😍😍حاجت روا بشی همونجا الهیییی😍😍اشکال نداره حالا جبران میکنی صلواتا رو

چندروز دیگه تولد پسرشون امام جواد(ع)هست. امام رضا(ع)هم ک خیلیییی پسرشونو دوست داشتن.بگو ب خاطر پسرتونم ک شده حاجت ما رو بدین بریم😁😁😁

خیلی یا جوادالائمه ادرکنی بگو تو حرم و از آقا بخواه برا آرزوهات دعا کنن ک حاجت رواییت خیلییی نزدیک باشه انشالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااااااااای عزیزززم مرسییییی سلام ما رو ب آقا برسووووون😍😍😍بگو اون دوتا حاجتمو ک خودشون میدونن ت ...

همینا ک گفتی مینویسم میندازم ان شاالله ک حاجت روا میشی قشنگم نگران نباش😉❤️

انشالله بهت خوش بگذره عزیززززززم😍😍😍حاجت روا بشی همونجا الهیییی😍😍اشکال نداره حالا جبران میکنی صل ...

چشم‌عشقممممم مرس یک یاداوری کردی گلم الهی ک هممون حاجت بگیریم همه خسته ایم ازاین گذر زمان....

الهی شب ارزوها همه آرزوهاشونو بغل بگیرن

تلفنی بهت نگفته بود؟؟ یهویی بود؟!

نمیدونست خودش.همون شبم ک‌گفتمش میگف اصن همچین چیزی نی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بعد چی شد فهمیدی

ساعد ۱۲شب بود ..گفتمش فقط انلاین شو..هرچی میگفتمش اصن میگف نمیدونم همچین چیزی نی.حرفی نبوده تو خونمون و اینا...ولی دیگ شک داشت گف بهتره دیگ ماهم نحرفیم ...بعد تا فرداش و اینا عمش پیام میده ک‌مبارکه اینم فک میکنه واسه تولدش میگ ممنون عمه یادت بوده..عمشم میگ تولدتم مبارک ولی من واسه این جریان میگمت مبارک.میگ ک من خبری ندارم عمه... دیگ بعدشم ک میگف نمیتونم سر حرف خانوادم حرف بزنمو من قبلاً گفتمت دیگ نمیشه و اینا..دیگ ب اصرار من تا یه ماه بعدش ک‌جورشد قرار بزاریم همو ببینیم حرف زدیم.بعدشم خدافطی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

همینا ک گفتی مینویسم میندازم ان شاالله ک حاجت روا میشی قشنگم نگران نباش😉❤️

عزیزم مرسیییی دستت درد نکنه❤❤واقعا نیاز داشتم😍

چشم‌عشقممممم مرس یک یاداوری کردی گلم الهی ک هممون حاجت بگیریم همه خسته ایم ازاین گذر زمان.... الهی ...

انشالله عزیزممممم ب حق آقا امام رضا(ع)و امام حسین(ع)و صاحب الزمان(عج)😍😍😍😍😍😁😁😁❤❤❤❤❤