2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش از کی منتظرم پریودم تموم شه نماز حضرت فاطمه بخونم نمیدونی چ بلایی سرم اومد وحشتناک😞پی ویت هم ...

ععععععه

ببخشید عزیزممم اگه نمیتونی اینجا بگی،نگووو

فقط اینو بگو.الان حل شده؟؟؟؟

دختر همه اکثرا مشکلشون از دعا و ایناست ها. هی باید نماز حضرت فاطمه(س)بخونیم.دست از سرمون برنمیدارن.

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
ععععععه ببخشید عزیزممم اگه نمیتونی اینجا بگی،نگووو فقط اینو بگو.الان حل شده؟؟؟؟ دختر همه اکثرا مش ...

عزیزم ببخشید چرا میگی اشکالی نداره...

الان بزور قرص درست شدم همش رو مبل دراز کشم😪

مثلا میخوام نماز حضرت زهرا رو بخونم...

عزیزم ببخشید چرا میگی اشکالی نداره... الان بزور قرص درست شدم همش رو مبل دراز کشم😪 مثلا میخوام نما ...

قربونتتتت❤❤❤

ببین ۱۰ ایه اول سوره صافات عالیهههه برااین چیزا

الان ک فعلا نمیتونی بخونی، تندتند ۱۰ ایه اول سوره صافات رو بخون

تا انشالله پریودت تموم شه و جون بیاد ب بدنت بتونی نماز رو هم بخونی

انشالله خیلیییییی زود خوب شی❤من خودم گناهکارترینم اما حتمااااا دعات میکنم❤

قربونتتتت❤❤❤ ببین ۱۰ ایه اول سوره صافات عالیهههه برااین چیزا الان ک فعلا نمیتونی بخونی، تندتند ۱۰ ...

مرسی بهترینم چشم حتما از امشب میخونم چله نیس ک میشه تا هر وقت خوند؟

فدات بشم من گناهکار ک هممون هستیم عشقم اینجوری نگو خیلی هم خانمی ممنونت میشم مهربون❤

مرسی بهترینم چشم حتما از امشب میخونم چله نیس ک میشه تا هر وقت خوند؟ فدات بشم من گناهکار ک هممون هست ...

نه چله نیس

هروقت دوست داشتی بخون

قربونت برممم❤😍😘😗😚😙

خب پس مرسی ازت ک گفتی.. خودت چخبر بنظرت پاکسازی شدی با این ختما

پاکسازی ینی منظورت از بین رفتن سحر و جادو؟

اگه منظورت اینه ک دقیق نمیدونم

چون مثلا بعضی وقتا خودم یه چیزایی حس میکنم

چون فقط یه بار ۷ روز اون نماز رو خوندم

یه بارم اومدم بخونم فقط ۵ روز تونستم.بعدش یهو حس کردم خیلی خسته میشم حوصله ندارم نخوندم😐ینی نمیدونم چرا خیلی احمقانه ولش کردم.فاطمه میگه شاید یه چیزی بوده ک نتونستی تااخر بخونی.چون مثلا زیارت عاشورا ب روش حق شناسو ک طولانی تره میخوندی اما اینو نتونستی

برا همون صبر کردم پریود بشم تموم بشم بعدش این بار اگه بشه ۱۴ روز نماز رو بخونم

فقط خدا اینایی ک زندگی مردمو داغون میکنن با دعاهاشون ببینم چیکار کنه

پاکسازی ینی منظورت از بین رفتن سحر و جادو؟ اگه منظورت اینه ک دقیق نمیدونم چون مثلا بعضی وقتا خودم ...

اره منظورم همون بود قبول باشه خدا رو شکر ک تونستی هفت روز بخونی انشاالله با توکل بخدا 14روز رو هم میخونی و پوزه شیاطین رو بخاک میمالی منم میخوام بخونم منم فقط دوشب خوندم بعدش الکی الکی ول کردم😡

حالا المیرا من ختم 92روزه سوره بقره ک همون ختم سلطان نصیر هست رو میخوام بخونم و دیگه یبار برای همیشه عزمم رو جزم کنم و تموم کنم هر چی مشکل ماورایی رو...