2777
2789
غثه نخور خدا باهاته گلی... نذر امام زمان کن بگوباعشقت بری جمکران یا حرم اونجا بندازی ضریح

انقد نذر کردم..کربلا..جمکران..قم...مشهد

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چ کردی عزیزم امشب؟؟من فقط صلواتا موندن ک دارم تندتندمیفرستم

سلام😍ببخش دیر جواب دادم

من دیروز چله سوره تکویرمم تموم شد

الان فقط صلواتو دارم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

سلام بچه ها خوبين.؟خيلي وقته بخاطر چهلم دامادمون ومهمونا وقت نميشه بيام اينجا .

البته ايتا بعضي دوستان اونجااحوال پرس هم هستيم

الميرا جان شماخوبي گلم ؟ @elmira_ea  

ملكه پاييز شما چطوري عزيزم ؟ ان شالله خبراي خوبي ازتون بشنويم @ملكـهپاييز 20نميدونم چرا تگ نميشي گلم

سلام😍ببخش دیر جواب دادم من دیروز چله سوره تکویرمم تموم شد الان فقط صلواتو دارم

خیلی عالیه هاااا...

خب پیشرفتت درنظر خودت چجوریه؟؟

چقدر صلوات برات مونده؟؟

گفتی زیارت عاشورا معمولی ادامه میخای بدی،ادامه میدی؟

سلام بچه ها خوبين.؟خيلي وقته بخاطر چهلم دامادمون ومهمونا وقت نميشه بيام اينجا . البته ايتا بعضي دوس ...

سلاممممم نقاب جون😍😍😍😍چطورررری؟؟؟؟

مرسی حالمو پرسیدی خیلی خوشحال شدم❤

خدا رحمت کنه دامادتون رو. چه زود چهلمش شد. انشالله بعد این اتفاقات خوب برا خودتون و خانوادتون بیفته عزیزم❤

چه خبر؟ختم هاتو انجام میدی؟

خیلی عالیه هاااا... خب پیشرفتت درنظر خودت چجوریه؟؟ چقدر صلوات برات مونده؟؟ گفتی زیارت عاشورا معمو ...

فداتتتتشم اخه😍

ببین بزار صلوات های امروزمو تموم کنم دقیق بهت بگم کلا تاامروز چقدر فرستادم

پیشرفتمم ک خداروشکر خوب بوده ب جز صلوات ک کم فرستادم اما خب خداروشکر چله هامو تونستم تموم کنم

برا زیارت عاشورا اینام برنامه دارم ک انشالله شب اومدنی بهت میگم میخوام چیکار کنم

خیلی عالیه هاااا... خب پیشرفتت درنظر خودت چجوریه؟؟ چقدر صلوات برات مونده؟؟ گفتی زیارت عاشورا معمو ...

و اینکه چله های من دیگه تموم شد. الان فقط صلوات دارم

ان شاالله حاجت میگیری میری ادا میکنی... میگما گفتی نامه نوشتی ب امام زمان...درسته؟!

اره...بزار ی چیزی بگمت...دیشب گفتی نذر کن بری جمکران باهاش...ینی صب چشامو باز کردم اجیمو گفتمش رفتم جمکران..خاب دیدم رفتم جمکران..انگار توعم نشسته بودی پیشم..ولی چون ندیدمت هیچی از چهرت یادم نی ..فقط میدونم مثلا فاطمه نامی بود گفتمت من برم زیارت کنم بیام برا توهم دعا میکنم.... ولی فک کنم ضریح نداره...ولی مامانم میگ چرا فک کنم دور صندلیش هست....رفتم ضریح برا همتون دعا کردم..گفتم بچه های محفل رفقا .بچه های نی نی سایت...فک کنم واس همین بود ک حرفشو زدیم..بنظرم بیشتر بخاطر این ک همش تو وسوسه ایم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلاممممم نقاب جون😍😍😍😍چطورررری؟؟؟؟ مرسی حالمو پرسیدی خیلی خوشحال شدم❤ خدا رحمت کنه دامادتون رو. ...

قربونت برم مهربونم.شکر خدا .

دلتنگ همتون بودم عین خواهر ای خودم دوستون دارم

ممنونم قشنگم.خدارفتگان شمار وهم بیامرزه بله خیلی زودچهلمشم شد ولی هنوزم باورمان نمیشه که دیگه پشیمون نیست

سلامتی شماعزیزدلم.این چن روز چون شلوغ بودازختم هام عقب افتادم به امیدخدادوباره ادامه میدم