2777
2789
جای خواهرم بش پیام دادم دوباره گقتمش کاری ندارم هی میگفت بگو گفتمش راجب اونه .ینی من... بگم ؟ گفت بگ ...

دورت بگردم میدونم سخته میدونم غم داری ولی من بازم میگم صبرکن انقدر طول کشیده ببین چی میشه...

تلاشتو بکن خودتو متوقف نکن برا پیشرفتت تلاش کن ولی دعاهم بکن جانزنیا باشه؟؟؟

من ک باورم نمیشه ولی اگ اگ ی درصد راستم باشه تو باید برا خودت تلاش کنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قسم چی خورد؟؟؟ مگع میشه فراموش کرد اخه؟؟؟ دروغ گفته فراموشی ب این زودی 

قلبم از دست این مردها درد میکنه😔 انگار قلب و روح و احساس ندارند

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
قسم چی خورد؟؟؟ مگع میشه فراموش کرد اخه؟؟؟ دروغ گفته فراموشی ب این زودی 

ن درست میگه فراموش رده واقعا میخادش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چطوره حالت قشنگم؟؟؟ کجایی الان

رو تختم بدم...خوب نیستم....چرا خدا نحاست کمکم کنه واقعا تو این سالها هیچی ازش نخواستم جز اون...خدا ک میدونه تو فامیل هم فهمیدن با اونم آبروم رفت

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

رو تختم بدم...خوب نیستم....چرا خدا نحاست کمکم کنه واقعا تو این سالها هیچی ازش نخواستم جز اون...خدا ک ...

ن ابروت ک نرفتع نگران نباش الا اصلا مث قبل نیس بخدا مردم فهمیده ترشدن میدونن و دیدن سخت نگیر براخودت تو باید یار خودت باشی ن ک دشمن خودت تو راهتو برو تلاش کن برا ایندت ب خدا اعتماد کن دعاهایی داری ادامه بده نکنه از خدا دور بشیااااا...

نبازی خودتو تو دختر قوی ای هستی اونم مطمن باش میدونه خاهرت بهت میگه یا خودتی اینجوری گفته دلسرد بشی

جدی؟؟؟ دوستم میگفت ببین قشنگه گفتم اگ شکست عشقیه دروغه فلانه من اصابم بهم میریزه بدبختی کم ندارم گف ...

سریال شاهگوش کمدی خوبیه. ینی معمولیه

فیلم بخوام معرفی کنم: مارمولک، سن پطرزبورگ، ورود آقایان ممنوع، مکس، نهنگ عنبر، خجالت نکش، بی پولی، مهمان مامان، دایره زنگی

این فیلمایی ک الان میخوام بگم طنزهای تجاری ان: کما، خوب بد جلف ۱ ، دینامیت، شادروان، کاتیوشا، تگزاس، پنجاه کیلو آلبالو، هزارپا، اینه بغل، گشت ۲، چشم و گوش بسته

سعی کردم اون خیلی معروفا رو نگم. راجع ب هرکدوم اگه سوال داشتی بپرس

من بیشتر تخصصم تو فیلمای درامه برا همون ببخشید اگه خیلی نتونستم راهنماییت کنم❤

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
خیلی خیلی خوشحالم برات عزیزممممم هرموقع تونستی شروع کن صلواتارو کم کن شروع کن من خیلی سبک شدما منتظ ...

باشه عزیزم حتمااااااا😍😍

اههههه یاغی افتضاح تموم شد. عین سریال های مناسبتی شبکه دو😂😂😂 اولش خیلی خوب شروع شد اما رفته رفته ...

اینجوری تو میگی من ببینم ایمی پرامین لازم میشم با یه سع لیتری عرق گلاب🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دیگه تموم شد😅😅😅 اقااااا من دلم غم گرفت واسه ملکه. بیایین باهم ی زیارت عاشورا فردا واسه دلش و حا ...

😂😂😂😂یاد اون جریانه افتادم ک سری اول ک جومونگ پخش میشد انقدررررر همه مردم ایران عاشقش بودن ک اون قسمتا ک گم شده بود خیلیا براش نذر کردن و وقتی پیدا شد نذرشونو ادا کردن😂😂😂😂

شرزادو فصل اولشو دیدی؟اگ ندیدی ببین. بذار کمدی هم بهت معرفی کنم تو کامنت بعدی

کامل ندیدم سکانس میدیدم ی وقتایی خابگاه بودم اونموقع همه نگاه میکردن منم میدیدم اما کامل ندیدم اصابم بهم میریخت...شیرینم مث من بی اصاب بود دلم میسوخت براش ی جاهایی...

مرسی عزیزممم