2777
2789
چشم ممنون عزیزم دلگرمی میدی ولی میخوام کات کنم باهاش لیاقت منو نداره دیگع هم نذرو ختم نمیگیرم براش

بهترین کاراینه براخودت تمومش کنی ک دیگه اگ برهم‌گشت تو برنگردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 نمی‌دونم هرجور میلته چی بگم🤧😅♥️  اشکال نداره که نکردی فدا سرت🧡🌱

بخدا از بس دعا میکنم دیگ قاطی کردم..من هرشب واسه همه دعا میکنم دیگ نمیدونم‌واسه کی دعا میکنم واسه کی نمیکنم..مثلا بعضیا اسماشونو میگم بعضیا اون حاجتی ک تو ذهنمن ..مثلا میگم فلانی ک اون حرفو زد نمیدونم اسمش چی بود...چون گوشی هم دستم نیس اون لحظه...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

افرین... امیدوارم خبر خوب بیاری واسم برا شاد شدن دلت حمد میخونم❤️

مرسیییییییی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

امروز صبح پیام داد حالمو پرسید منم حالشو پرسیدم گفت  نماز شب بیدار شدم سر و دستم میپرید بهم حمل ...

یه چیزی میگم ناراحت نشو لطفا.

همین که میگی برای آقا چیزی کم نزاشتی بزرگترین اشتباه شماست.شما از نظر مالی آکی هستی و گفتی آقا فقیر هستند و هیچی ندارند خب شما با این موقعیت وقتی برای آقا کم نمیزاری پیش خودش معروف میشه عجب آدم خفنی هستم پس بهتر از این گیرم میاد.

شما تعییر رویه تو رفتارت بدی بهتر نتیجه میگیری.

رو خودت کار کن دیگه بهش محل نده تحویلش نگیر خودتو دست بالا بگیر اونوقت اونه که میفته دنبالت.

داستان پسر هند مگر نشنیدی* که از او بر سر اولاد پیمبر چه رسید* پدر او لب و دندان پیمبر بشکست* مادر او جگر عم پیمبر بمکید* خود به ناحق، حق داماد پیمبر بگرفت* پسر او سر فرزند پیمبر ببرید* بر چنین قوم چرا لعنت و نفرین نکنیم* لعنة الله یزیدا و علی حب یزید* بر چنین قومی لعنت نکنی شرمت باد*
♥️😍🦋 امیدوارم حاجتتروا بشه🧡 

عزیزم هم سر قنوت نماز استغاثه امام زمان هم قنوت نمازشی دعات کردم.گفتمش خدایا نون بربری هرچی میخواد بش برسه هر حاجتی داره....حالا خدا میگ این نون بربری ک‌میگ‌چیه کیخ😅

یه چیزی میگم ناراحت نشو لطفا. همین که میگی برای آقا چیزی کم نزاشتی بزرگترین اشتباه شماست.شما از نظر ...

میخوام همین کار بکنم امیدوارم جواب بده دعا کنید برام زیاد هم وقت ندارم داره جلسات خواستگاری میره

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
عزیزم هم سر قنوت نماز استغاثه امام زمان هم قنوت نمازشی دعات کردم.گفتمش خدایا نون بربری هرچی میخواد ب ...

برای منم دعا کن عزیزم خیلی محتاجم

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
من از صبح دویدم همش دنبال کارایی میخاستم انجام بدم ساعت11نشستم بکوووووووب خوندم اما صلواتام موندن... ...

عزیززززم خداروشکر ک پرانرژی میری سراغ کارات😍😍😍😍😍

خواهر دلتنگی یه جوریه ک سر شلوغ و اینا نمیشناسه😂دیدی وسط بهترررررین و شادترررررین حالت یهو یادش میفتادی تا اخر دپ میشی☹

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
تو ک گفتی گفتن تو پسندش نمیکنی...پ چیشد؟

اصلا راست و دروغش معلوم نیست ازش سوال هم میپرسم یا جواب نمیده میگه لازم نیست تو بدونی ناراحت میشی یا اینکه اینجوری معلوم نیست راست میگه دروغ میگه