2777
2789
عنوان

حس کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین دخترا ته قلبشون حس میکنم یکی واقعا میخوادشون یا نه  احساسی نمیگم برخورد کنی منظورم حس ششم ...

من که در هر صورت کاری نمیکنم 

با همه اوکیه 

برا من خودشو میگیره فقط🚶🏻‍♀️

حالا بعد اون استوری بهتر شد 

آخه ما کلا یه کلمه هم تا حالا باهم حرف نزدیم با اینکه آدم خجالتی ای هم نیست  ولی خب پیش نیومده ...

خب پس بیخیالش شو 

براش شاید سرگرمی هستی نزار بفهمه تو خیلی برات مهمه 

ببین مرد ها یکیو بخوان تحت هر شرایطی دیدم که میان جلو یا بالاخره یه جوری بروز میدن احساساتشون رو 

دلت رو به چند تا نگاه و لبخند خوش نکن تازه بیاد جلو هم باید چند ماه تو رابطه باشی تا بشناسیش 

من که در هر صورت کاری نمیکنم  با همه اوکیه  برا من خودشو میگیره فقط🚶🏻‍♀️ حالا بعد اون ...

ببین شاید کراش زده روت یعنی از تو خوشش میاد ولی به نظرم احساسش به تو عمیق نیست اما به نظر میرسه تو خیلی به فکرشی اما اون یه خوش اومدن سادست 

حالا فرصت بده مشخص میشه همه چی 

به نظرم اومد که داری محبت رو ازش گدایی میکنی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اون کاری که کردی یه توجه خیلی زیاد هست  بی توجهی یعنی هیچ کاری نکنی

چجوری بگم

اون استوری رو فکر نمیکردم به خودش بگیره 

چون کلا از اول فکر میکردم توهم زدم 

فقط گذاشتم که اگه حسی داره معلوم بشه 

همین

چجوری بگم اون استوری رو فکر نمیکردم به خودش بگیره  چون کلا از اول فکر میکردم توهم زدم  ...

خب شاید اونم مثل تو شک داره میخوای اونو یا نه 

ببین آدم یکیو دوست داره غیر طبیعی رفتار می‌کنی چون میخوای بهش بفهمونی دوستش نداری یعنی نمیخوای متوجه بشه احساساتت رو بیش از حد بی محلی می‌کنی بدتر لو میری 

سعی کن عادی باشی چون نوشتی میبینیش روت رو برمیگردونی و.. بعدش هم تو بیخیال باش بخواد میاد دیگه 

عشق بدون شناخت و حرف زدن اسمش عشق نیست 

😐😐چیکار کردم مگه من حتی نگاشم نمیکنم خیلی  نگام بیفته تو نگاش رومو برمیگردونم  محبت گ ...

گفتم که احساس کردم .چون استوریت و زوم کردنت و سنجیدن نوع رفتارش بعد ز استوری و الان تایپیک گذاشتنت راجع به ایشون همین رو میگه .به نظرم بیخیال شو .اگه اون به تو فکر کنه خودش پیش قدم میشه.

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .