banoyeeshgh مدیر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3328 عنوان ای وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 31 پست خانوما کیا باردار بی علت داشتید و رفتید ای وی اف کردیدمن تو مرحله امپول قبل از تخمک کسی هستمو نتیجه گرفتید؟؟بچتون چند قلو شد😁جنین a.b.c کدوم رو گذاشتن میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده 1402/08/18 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3328 نه دو تا😢یکیشونو ریداکت کردیم یعنی حذف کردیم،دکترم گفت جثه ت کوچیکه سه تا جنین نمیتونه تو رحمت رشد ... دوتا یار امام زمانی 🥰😍 میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3328 سلام عزیزم ان شالله بهترینا پیش روت باشه و به زودی با سلامتی مامان بشی 😍 ببخشید شما چه مدت تحت نظ ... مممنونم عزیزمما اوایل نرفتیم دکترولی بعد از ۶ ماه باردار نشدن رفتم ی دکتر اونم منو شش ماه دووند شد یک سال رفتم بیمارستان شریعتی پیش نجفیانبعد از دوماه پروسه ای وی اف رو شروع کردیمکه دوشنبه باید برم سونوو شنبه هم باید برم بیهوشیمو بگیرم میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3328 سلام عزیزم ان شالله بهترینا پیش روت باشه و به زودی با سلامتی مامان بشی 😍 ببخشید شما چه مدت تحت نظ ... عزیزم اصلانم سخت نیستمن چون اون اول رفتم پیش ی دکتر دیگه یکم روحیمو از دست دادم اگه از همون اول میرفتم مرکز های ناباروری تا الان جواب گرفته بودم میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
عماد_عابس عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2660 عزیزم اصلانم سخت نیست من چون اون اول رفتم پیش ی دکتر دیگه یکم روحیمو از دست دادم اگه از همون ... به سلامتی عزیزمماهم یک ماه دیگه یک سالهو اینکه من لتروزول هم مصرف کردم باردار نشدم💔البته همسرم ازمایش ندادنهمسر شما ازمایش دادن ؟ان شالله همین یکی دوماهه مامان میشی 😘❤️
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3328 به سلامتی عزیزم ماهم یک ماه دیگه یک ساله و اینکه من لتروزول هم مصرف کردم باردار نشدم💔 البته همسر ... اره ازمایش دادنهم خون هم اسپرمولی چیز خاصی نبودمشکل منظورمههمچنین عزیزممممممنونمان شاالله خدا بچه های امام زمانی بهمون بده میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
عماد_عابس عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2660 اره ازمایش دادن هم خون هم اسپرم ولی چیز خاصی نبود مشکل منظورمه همچنین عزیزمممم ممنونم ان شاالل ... الهی امینچند ماهه در تلاشم همسرم ازمایش بدهفکر نکنم مشکلی باشه ولی در عجبم که چرا باردار نمیشمدر نهایت باید برم دکتر 🥲خیلی التماس دعا
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3328 الهی امین چند ماهه در تلاشم همسرم ازمایش بده فکر نکنم مشکلی باشه ولی در عجبم که چرا باردار نمیشم ... منن مشکل ندارمهمسرمم مشکل ندارهشنبه باید برم بیهوشیمو بگیرمبعد دوشنبه ۷ صبح باید بیمارستان باشم واسه سونوولی نتیجه شیرینی داره۰😁 میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
عماد_عابس عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2660 منن مشکل ندارم همسرمم مشکل نداره شنبه باید برم بیهوشیمو بگیرم بعد دوشنبه ۷ صبح باید بیمارستان باش ... حتمااا همینه 😍 دوقلو دوست داری ؟من ای وی اف کنم حتما دوقلووو میخوام 😍❤️🥹
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3328 حتمااا همینه 😍 دوقلو دوست داری ؟ من ای وی اف کنم حتما دوقلووو میخوام 😍❤️🥹 اره دوقلو داشت دارمولی یکم سخته میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
عماد_عابس عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2660 اره دوقلو داشت دارم ولی یکم سخته ان شالله هرچی خیره 😍خوشحال شدم باهات حرف زدم عزیزمان شالله مزاحمت میشم باز باهم حرف بزنیم 😘
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3328 ان شالله هرچی خیره 😍 خوشحال شدم باهات حرف زدم عزیزم ان شالله مزاحمت میشم باز باهم حرف بزنیم 😘 بلهههه با کمال میللللمنم خیلی خوشحال شدم عزیزمممبوس بهت😍🥰😘😘😘 میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
الهههههههههههه عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 79 گلم فعلا که ی دارو دادن ۱۳ میلیون و بیمه از ما ی تومن گرفت همون امپول پیورگان دوشنبه باید برم سونو ... چه بیمه ای دارین
banoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 3328 چه بیمه ای دارین تامین اجتماعی میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
الهههههههههههه عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 79 تامین اجتماعی منم بیمه تامین اجتماعی دارم میخام برم ای وی اف به نطرتون داروهای ای وی اف تحت پوشش هست؟