2789
عنوان

اسم برکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 32 پست
اره چه خوش سلیقه هستی اسی😂😍 من انتخاب اسم پسر آیهان، ویهان دخترم آیسا یا النا😂😍

قربونت عزیزم ببین من خودم اسمم مذهبیه یعنی روز تولد یه حضرتی به دنیا اومدم و اسمم همون شد بخدا نامسلمون نیستم اماااااا از وقتی یادم میاد مشکل داشتم باهاش تو مدرسه دانشگاه اسمم تو شبکه های اجتماعی از یه سنی هم خودم اسم دیگه انتخاب کردم و دو اسمه شدم تا همین ۴ ماه پیشم درگیری ادامه داشت چون حتی نمیدونستم تو کارت عروسیم کدوم اسمو بنویسم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمی خوبه که علاوه بر معنی قشنگ تلفظ قشنگی هم داشته باشه بچه ها اصولا با اسامی بازی میکنن خوبه تو ...

افررررین ولی باوررر کن هر اسمی روووو میشه یه چیزی باهاش ساخت هر اسمی ها ذهن بچه هام که ماشاالله خلاق بنظرم باید هر کسی دین خودشو ادا کنه هرکسی به بچه خودش یاد بده که تمام اسم ها زیبان و نباید مسخره کرد الان اسم جانان به این قشنگی تو همین سایت دیدم میگن جانونی

یا اسم علی تو همین سایت دیدم شعر ساختن علی ملی صندلی

یا اسم دایار  اسم به این قشنگی میگن دایره

یا اسم ماهنیکا که من خودم کیف میکنم وقتی میگم میگن ماهیتابه

افررررین ولی باوررر کن هر اسمی روووو میشه یه چیزی باهاش ساخت هر اسمی ها ذهن بچه هام که ماشاالله خلاق ...

اسم باوان هم قشنگه یعنی جگر گوشه یا دلژین یعنی ثمره عشق

پناه هم قشنگع صداش بزنی پناه مامان😍😍 البته من خودم هنوز مامان نشدم دعا کن برام🙏🏻🥺

به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره 
افررررین ولی باوررر کن هر اسمی روووو میشه یه چیزی باهاش ساخت هر اسمی ها ذهن بچه هام که ماشاالله خلاق ...

آره 

آفرین به این بیکارای با ذهن خلاق 🤣🤣

آدم میمونه چی بگه

ولی بعضی اسامی زمینه بیشتری دارن برای تمسخر این عده از آدما

من فامیلیمو سر همین چیزا عوض کردم

شما الان ادب نداری که اسم های عربی و قدیمی رو مسخره کردی 

من مسخره نمیکنم ولی دلم کباب میشه چون خودم عربی و قدیمیم یه عمر خجالت کشیدم از کوچیکی از دبستان به دوستم که سارا بود حسودیم میشد و غصه میخوردم تا دبیرستان تا دانشگاه و حتی بعد ازدواج و حتی ۵ ماه پیش واسه کارت عروسیم نمیدونستم اسم دومم و بزنم یا شناسنامه ایم

و اینکه خودم به شخصه دیدم یکی از اشناها یه دختر داره به اسم فاطمه زهرا ماهمه کوچیک خانم فاطمه زهراییم و هر چی داریم از مادرمونه اما خدااااااا شاهده خودش تعریف کرد یکی به دخترش گفته چه دختر نازی اسمت چیه بچه گفته من سانازم😐

اسم باوان هم قشنگه یعنی جگر گوشه یا دلژین یعنی ثمره عشق پناه هم قشنگع صداش بزنی پناه مامان😍😍 البت ...

چقدرررررر زیباس واقعا قشنگن منم تازه ۵ ماهه عروسی کردم و تا سال دیگه بچه نمیخام ولی بهش فکر میکنم

انشاالله خدا بهت یه نی نی سالم و خوشگل بده 😍

الهی😅شاید یه سری چیزا رو مامانش رعایت نکرده مثلا نوشابه و سس و بادمجون خورده یا مثلا قلیون کشیده دی ...

قلیون؟؟؟نه..من دیدم باوجود قلبون بچهاشون چقد خوشگل سفید و چشم رنگی شدن منی ک از دودش هم فرار میکنم ولی مردم...